Norgesmesterskapet du bare MÅ delta i! - densistebookmaker

Norgesmesterskapet du bare MÅ delta i!

Endelig er NM i Flaks tilbake! Nå skal 2020 sitt svar på Anders Fenne Ellefsen og Trond Wullf avsløres på nærmest eventyrlig vis. Har du husket å melde deg på? 

Spørsmålene du kan stille deg selv er mange: Føler du deg heldig? Har du flaks? Føler du det er din tur til å vinne noe? Svarene kan du få i nær fremtid, på dønn ærlig vis.

Gjennom de neste fem ukene skal Coolbet krone Norges heldigste. Allerede mandag 17.februar starter konkurranse-uke 1 av totalt 5. Disse skal gi hver sin ukesvinner, som er sikret billett til selveste finalen i Tallinn 5.-7. mai. I tillegg vil vedkommende innkassere 5 000 kroner.

Konseptet er like enkelt som det er vanskelig. Det eneste du trenger å gjøre for å være med er å registrere deg til NM i flaks-konseptet. Den første uken er det spilleautomaten Starburst som skal sende en heldig vinner til finalen i Tallinn. Deretter skal Jack and the beanstalk, Gonzos Quest, Strolling Stacks: Cubic fruits og Finn and the Swirly spin gi hver sin ukesvinner. Kun basert på å få høyest gevinst fra gratisspinn! Husk at alle kan ha flaks.

Norgesmester i flaks

Meld deg derfor på nå og vær med i konkurransen om å bli Norges heldigste som til slutt innkasserer en kvart million skinnende, norske kroner. Vi skulle tro 250 000 av slaget kommer godt med – på toppen av tittelen som selveste «Norgesmester i flaks».

I episode 10 av «Den siste bookmaker» kan du forresten se når vi på tampen av 2018, slår følge med seks forhåndskvalifiserte nordmenn til den estiske hovedstaden. Nettopp for å krone en NM-vinner i flaks.

– Herregud, jeg er «shaky», utbryter Anders Fenne Ellefsen fra Bodø, når han strekker hendene over hodet og forstår han har triumfert i det morsomme norgesmesterskapet.

– Jeg kom over det på Facebook og registrerte meg. Jeg har ett yndlingstall, åtte, og da jeg så kula stoppe på åtte var det veldig …, forteller den lettere målløse og skjelvende mesteren, Anders.

Trykk på påmeldingsknappen, du også!

Nummer 8 ble valgt på bakgrunn av fotballinteressen til seierherren, som viser at flaks nødvendigvis ikke er bare tilfeldig. Takket være griseflaksen under NM i flaks, kan den tidligere nordnorske mesteren i skihopping nå se noe lysere på den økonomiske siden av å være student.

Så får vi legge til at nettopp Anders vant uke 1 i tidenes første norgesmesterskap i flaks gjennom å klikke på påmeldingsknappen.

Meld deg på gratis her!

Følg NM i Flaks på Facebook, for daglige konkurranser!

 

LES OGSÅ: «Det er én historie jeg aldri vil glemme blant alle storvinnerne»

Se mer av «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innside av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER