Norgesrekord i Norges største pokerturnering - densistebookmaker

Norgesrekord i Norges største pokerturnering

Bookmakerne i Tallinn byr hele Poker-Norge med på rekordforsøk i Norges største pokerturnering 11.oktober .

1 393 spillere var med å sette den gjeldende norgesrekorden i april. Nå trommer bookmakerne i Tallinn inn til en ny utgave av Norges største pokerturnering.

11. oktober er målsetningen å samle flere spillere enn i april ved onlinefilten.

-Det var utrolig gøy når vi satte rekord i april. Den massive interessen for å være med å sette rekord var fantastisk. Vi nordmenn er veldig glad i konkurranser og rekorder. Vi er verdens største pokernasjon, og nå gleder jeg meg bare til 11 oktober. Når vi skal sette rekord igjen, sier bookmakernes pokeress Svein Olav Eidseter. (bildet)

Les mer: Det skal bli tidenes beste utgave av Norges største pokerturnering

Norges største pokerturnering


Innkjøpet har som vanlig sosial profil, og premiene alltid spennendene når bookmakerne i Tallinn byr inn til konkurranse og moro. Norges største pokerturnering er laget over samme lest som et annet populært konsept. Kommunepoker.

-Det har vært en pokerboom i det norske folk gjennom en vanskelig tid for mange. Isolasjon hjemme, hjemmekarantene og mangel på sosiale møteplasser, har ført rekordmange nordmenn frem til pokerrommet vårt. Vi har vekt på at alle skal finne underholdning og spenning, og derfor har vi også mange populære turneringer og konkurranser. Jeg tror rekorden fra april sprekker med meget god margin, sier bookmaker Mikael.

Online-poker kan også kombineres med det kvinner ofte sier menn ikke er i stand til. Gjøre to ting samtidig.

-Høsten er over oss, og lite topper en søndags kveld med god sport på tv, litt godt i glasset, og en spennende pokerturneringen på laptopen, sier bookmaker Daniel.

Les mer: En kunde fra ny odds-rekord

Han blir å finne i feltet som søndag 11. oktober klokken 19.00, og vet nok at mange er på lukrativ Bounty-jakt når de ser han ved onlinefilten. Du kan uansett følge hans tilrådning med god sport på tv den dagen. Det er som alltid spenning i OBOS, der runden er ferdig før turneringen starter. Du kan spille Norges største pokerturnering, mens du samtidig følger Norges hjemmekamp mot Romania i Nations League på tv.

Episode 19 av Den siste bookmaker: Ny bookmaker på plass, mens Thomas har null fiskelykke

NYHETER