Ny NM i odds-tittel til Varhaug - densistebookmaker

Ny NM i odds-tittel til Varhaug

Norges beste tipper kommer igjen fra tettstedet Varhaug. Eirik Aase heter årets vinner av NM i odds – tre måneder etter at han ble Kongen av England.

Bookmakerne i Tallinn har sitt årlige Norgesmesterskap, der beste tipper i Norge skal kåres. Under NM i odds 2020 var det Petter Varhaug, som gikk hele veien. Etter å ha snytt sambygding Eirik Aase på målsnøret for tittel og premiesjekk.

I årets utgave var det tid for revansje for barneskolelæreren med en interesse for ball og odds over gjennomsnittet. Eirik Aase er den fjerde Norgesmesteren i odds kåret av bookmakerne i Tallinn. 31-åringen krones i samme kongelag som Oskar Ellingsgard, Frode Toft og Petter Varhaug.

-Det var bittert å ikke ta hjem seieren i fjor. Derfor smakte det ekstra godt i år. Samtidig er det ganske artig at en liten bygd som Varhaug har dratt hjem NM-tittelen to år på rad, sier Norgesmester Eirik Aase

Les mer: Inge bookmaker-kunde nummer 70 000

Kongen av England

Eirik Aase er mannen bak nettsiden ChampionshipNorge. Jærbuen har mange faste følgere på twitter, der skarpe observasjoner og analyser er å finne om alle lag på nivå 2 i engelsk fotball.

Kunnskapen om og kjærligheten til Championship var også grunnmuren i mesterverket av en oddsbong som toppet bookmakerne i Tallinns “Kongen av England”-konkurranse tilbake i mars. 318,49 i samlet odds på fem kamper resulterte i en samlet premiesjekk på 60 000 kroner. I tillegg til oddspremien på snaue 32 000 kroner igjen for en 100-lapp satset.

Snaue to måneder senere kan Eirik Aase titulere seg som Norgesmester i odds. Det gir en ny tittel, hovedpremie på 50 000 kroner og en ukespremie på ytterligere 10 000 kroner.

2021 leker oddsmessig.

-Det har vært et helt fantastisk år oddsmessig. Nå gleder jeg meg bare til neste konkurranse fra bookmakerne i Tallinn, forteller Eirik Aase.

Les mer: Slik tipper bookmakerne Eliteserien

Italiensk løsning gav NM-tittel

Under Kongen av England var det engelsk meny som utløste seierssjekk og tittel.

NM i odds gikk over fire uker, der Eirik Aase satte inn seiersstøtet i den tredje konkurranseuken. 194,99 i oddds var mesterkupongen denne gang klokket inn på. Alle fem kamper hentet fra Italia, der to bestillingsverk av to uavgjorte kamper var genitrekket som sendte NM-tittelen til Rogaland.

– Serieavslutninger er alltid interessante med tanke på skreller og motivasjonsspill. Det var tanken min på vinnerbongen. Verken Torino eller Benevento hadde noe å spille for, og da har kampene en tendens til å ende uavgjort. Samtidig var Juventus, Milan og Sassuolo på desperat jakt etter seiere. Poeng-delingen i Napoli var derimot en ganske heldig variant basert på magefølelse, og det faktum at Hellas Verona flere ganger tidligere i sesongen hadde levert bra mot de beste lagene i ligaen, forteller Eirik Aase om motivasjonen for spillet.

Dermed ble det 10 000 kroner igjen for 50-lappen i innsats på toppen av de 60 000 kronene og tittelen Norges beste tipper kammet hjem.

Eirik Aase kan mer enn engelsk ball, og nå ser han fram mot en sommer med norsk ball. Samt et EM.

– Det er Championship som er den ligaen jeg følger tettest og har best kontroll på. Jeg liker likevel godt å både se og tippe på fotball fra flere av de store europeoske ligaene. Norsk fotball er fantastisk! Jeg storkoser meg med Eliteserien for øyeblikket. EM-feberen har jeg ikke kjent på enda, men satser på at den kommer snikende i løpet av de neste dagene, avslutter NM i odds-vinner Eirik Aase.

NYHETER