Går for ny pokerrekord med damene - densistebookmaker

Går for ny pokerrekord med damene

Rekord med Kommunepoker. Rekord med online-NM i PLO. Alle gode ting er tre heter det, så nå går bookmakerne for rekord med ladies.

– Det finnes utrolig mange dyktige damer som spiller poker, og NM ladies online er en fin turnering for alle. Vi håper det blir rekordfest søndag, sier talsmann Mikael Mellqvist og legger til:
– Vårt hårete mål er å nærme oss 150. Vi skal definitivt se til for at alle damer som spiller poker vet om søndagens event. Det har vært vårt fokus lenge, og det blir en supersøndag med Liverpool-Manchester United som oppkjøring til NM i Ladies.

Les mer: Forsterker teamet i januar før store NM-event

Ny pokerrekord med damene

Merethe Krohn har mye av æren for at Coolbets poker er så velfungerende. Hun har gjort en strålende jobb med Kommunepoker i den perioden hun jobbet for Coolbet. Siden Merethe nå ikke lenger jobber for Norges beste bookmaker, så blir hun også å se i turneringen søndag.
– Det gleder jeg meg veldig til. Ladiesturneringer er veldig hyggelige. Selv om det er online, så blir dette god stemning og man kjenner stort sett alle man spiller mot, sier Merethe Krohn.

Ladiesrekorden er 113 deltagere fra 2019, da Heidi Bekker vant.
Blant tidligere NM-vinnere finner vi også Thora Andrea Arntzen, Anneli Waleniussen, Wendy K. Evans Sandbæk, Monica Rose, Bente Mørland, Natalie Sæther og Ida Yvonne Grythe.

Les mer: Starter 2020 med ny norsk poker-rekord

NYHETER