Satte ny pokerrekord: 1 393 nordmenn deltok - densistebookmaker

Satte ny pokerrekord: 1 393 nordmenn deltok

Bookmakerne i Tallinn satte overlegen ny pokerrekord da 1393 nordmenn betalte seg inn i Norges største pokerturnering. 

Målet var altså å slå Finlands rekord på 945 spillere, men pokersjef Svein Olav Eidseter og talsmann Mikael Mellquist hadde blikket ut noen andre mål underveis også.
– Online-NM i main for eksempel, som er den norske rekorden med 1041 betalende spillere. Det gikk jo fint. Den slå vi også greit, sier Svein Olav Eidseter.

1 393 betalende spillere er den nye pokerrekorden, og det er nesten like mange spillere som spilte freeroll-NM. Det er et enorm tall med andre ord.
– Dette er et fantastisk tall. Takk til alle sammen. Det viser hvilken enorm interesse det er i poker-Norge om dagen. Ekstra hyggelig er det at det er en plass til alle. Her er det både proffer og nybegynnere som spiller poker til en lav innsats, understreker talsmann Mikael Mellquist og sikter til at prisen for å delta var rundt 60 norske kroner.

Når ny milepæl: 50 000 norske kunder

Ny pokerrekord: Over 4 700 nordmenn

1 393 er ny pokerrekord for nordmenn i en enkel turnering, men bookmakerne i Tallinn noterer allerede en rekordmåned i norske pokerkunder.
Selv om det gjenstår veldig mye av april, har allerede 4 788 nordmenn spilt poker hos gutta i Tallinn.
– Det er et enormt tall og poker er i vinden som aldri før. Vi setter opp nye venneturneringer hver eneste dag, og kommer fortsette med det i lang tid, sier Svein Olav Eidseter.

Pokersjefen sier det bare er å ta kontakt om man vil ha sin egen turnering med venner, lagkamerater eller familie.

Talsmann Mikael Mellquist kan melde om gode tall i casino også, mens odds naturlig nok har en stor nedgang grunnet minimalt med sportseventer.
– Men E-sport er et voksende segment her og vi arrangerer NM i oddstipping for E-sport for tiden. Det er en populær turnering som mange synes er spennende, sier Coolbets talsmann.

Les mer: Pokerboom gir nye rekorder

Vant turneringen

Vinner av turneringen ble -DrNo- fra Skedsmokorset.
– Jeg har aldri vunnet en turnering med flere deltagere før. Dette var gøy. Jeg hadde masse chips tidlig, og da er poker gøy. Finalebordet gikk egentlig ganske fort. Seieren var i boks i 02:00-tida på natten. Da ble det åtte timer poker omtrent da, sier en glad vinner.
Bookmakerne i Tallinn har hatt en strålende påske, og er nå i gang med planleggingen av nye pokerkonsepter og mye annet moro.
Til helgen er det avslutningshelg i Kommunepoker med Wild Card-turneringer for de syv største kommunene samt finale i Oslo.
Det gir nok garantert en ny pokerfest for Svein Olav Eidseter og de andre gutta.

NYHETER