Nye rekorder og bursdagsfest i vente - densistebookmaker

Nye rekorder og bursdagsfest i vente

Bookmakerne i Tallinn ser tilbake på en suksessrik april, men er triste fordi de ikke kan ønske pokerfolket velkommen til en ny turnering i Tallinn denne uken.

– Det er trist når det piper i telefonen, det står du kan sjekke inn på flyet, men det går ingen fly, og det blir ingen livepoker på lenge. Dog skal vi skal gjøre alt for at pokerfolket får den beste opplevelsen de bare kan online, sier Mikael Mellqvist.

* Gutta i Tallinn laget Norges største pokerturnering i april med 1 393 deltagere.
– Helt enormt, sier Svein Olav Eidsæter.

Les mer: Spillrådet tar deg med på innsiden av spillbransjen

5871 nordmenn

* Totalt spilte 5871 unike nordmenn poker hos selskapet, som er kåret til Norges beste bookmaker de to siste årene.

– Det er fantastiske tall. Pokerboomen fortsetter nok en periode til, sier en glad pokersjef, Svein Olav Eidseter.
Nå om dagen er det norsk mesterskap i vennepoker som er den store hiten. Eidseter har snart laget over 100 unike turneringer for nordmenn og deres venner. Godt over 1 000 spillere har deltatt.
– Det er lillebroren til Kommunepoker kan man kanskje si og den får fortjent oppmerksomhet nå som Kommunepoker er ferdig for året, sier Mikael Mellqvist.
Bookmaker-Mikael er ekstremt fornøyd med resultatene for april.
– Vi har aldri tidligere hatt så mange nye kunder som har gjort innskudd enn i april. Det er fantastisk, og resultatet er også enestående. Omsetningen er omtrent lik som mars. Selv om vi har mistet sport er inntjeningen faktisk bedre i april enn mars. Det er vind i seilene. Det er tydelig at konsepter som Venners Venner, Vennepoker og Vervekupongen fungerer. Våre lojale kunder anbefaler gjerne Coolbet til sine venner, sier en veldig glad Mikael Mellqvist.

Les mer: NM i Vennepoker slår alle rekorder

Bursdagsfest i vente

Denne uken starter seriene i Sør-Korea og Færøyene opp. Sakte, men sikkert, virker det som de andre fotballseriene også gjør seg klar til å spille kamper igjen.
– Det er snart tid for #sjekkoddsen på flere ligaer enn Hviterussland, Tajikstan og så videre, ler Mikael Mellqvist og legger til:
– Og snart byr vi inn til bursdagsfest. 16. mai fyller vi 4 år og det skal selvsagt markeres til de grader.

NYHETER