Påskenøttene du MÅ knekke – vinn reisegavekort verdt 20 000 kroner!

Påskenøttene du MÅ knekke – vinn reisegavekort verdt 20 000 kroner!

Det spiller absolutt ingen rolle om du nå sitter på fjellet med kakao i solveggen, er utenlands på påskeferie, eller har arbeidsuke. Svarer du på vår påskequiz, er du nemlig med i kampen om et alle tiders reisegavekort!

God påske! Den aktuelle høytiden er kjent som vårhalvårets lengste offentlige ferie. Samtidig markerer den skillet mellom vinter og vår i store deler av landet. På folkemunne benyttes ofte begrepet «påskeuken» om uken mellom palmesøndag og første påskedag, altså det som i kirkelig språkbruk kalles den stille uke.

Men ja, påskeuken blir også ofte assosiert med skiturer og Kvikk Lunsj, påskekrim – og ikke minst QUIZ.

Ha oss derfor tilgitt for å skulle bryte den nevnte stillheten, i form av å skape engasjement på vårt vis. Nettopp for å kaste glans over nye vinnere via våre sider!

Så hva er vel da bedre og mer spennende, enn at Den siste bookmaker utfordrer «de små grå», med spørsmål fra våre quizmastere og påskeharer?

Den siste bookmakers påskequiz

Kort forklart: Det betyr unike sjanser til å skulle innkassere høyt verdsatte premier. Denne gangen byr vi på konkurranse om et reisegavekort til en verdi av 20 000 blanke, norske kroner.

Vi skal frem til ett ord, som du finner på bakgrunn av våre syv spørsmål gjennom uken.  Hver dag vil det dukke opp en ny nøtt.

Vi trenger rett og slett en vinner som har alt rett, og med det er med i trekningen av den ettertraktede toppremien.

Daglig vil vi også trekke en heldig vinner, som får Gogift-gavekort på 600 kroner.

Lykke til!

Slik deltar du

Se dagens episode øverst i denne artikkelen. Avgi deretter svaret på dagens nøtt(er) i kommentarfeltet på Facebook-siden, Den siste bookmaker.

Påskenøtt nummer 1: 

Påskenøtt nummer 2 og 3:

Påskenøtt nummer 4 og 5:

Påskenøtt nummer 6 og 7: 

Løsningsordet?

Vi skal frem til ett ord, som du finner på bakgrunn av våre syv spørsmål gjennom uken. Hvilket ord tenker vi på? Avgi ditt svar i kommentarfeltet på vår Facebook-side.

KONKURRANSEVILKÅR:

– Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.

– Det er 18 års aldersgrense på konkurransen.

– Du kan avgi kun ett svar.

– Du må like Den siste bookmakers Facebook-side for å delta.

– Siste mulighet til å avgi svar på fredagens konkurranse er 22. april kl. 23.59. Dagsvinneren trekkes dagen etter.

– Vinneren må kontakte oss senest 48 timer etter trekningen.

– For å være med i hovedkonkurransen om ett reisegavekort på 20.000 kroner, må du følge med på våre påskenøtter fra mandag til og med torsdag denne uken. Deretter gi oss svar på det ordet vi er ute etter, i vår hovedkonkurranse fredag.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

NYHETER