Pokerboom gir nye rekorder - densistebookmaker

Pokerboom gir nye rekorder

Aldri før har så mange nordmenn spilt på Coolbet som i mars 2020. 

– Det er vi kjempestolte av. Det viser at Norges beste bookmaker (kåret til det de siste to årene) har mer å by på enn de beste oddsene også. Med tanke på at det nesten ikke har vært sportsobjekter de siste tre ukene, sier talsmann Mikael Mellquist.

En av hovedgrunnene er selvsagt private pokerturneringer, som gjør at pokersjef Svein Olav Eidseter jobber på spreng med å sette opp turneringer.
– Det er utrolig artig med en slik respons. Vi regner med det blir enda flere som vil ha en pokerturnering i påskeuken. Vi ser familiedueller, vennedueller, lagturneringer og mange – mange andre vennelag, sier pokeresset Svein Olav Eidseter.

Tall lyver aldri, og akkurat nå er det en del lyspunkter for bookmakerne. Selv om de selvsagt mangler oddsobjekt.

Det gjør naturligvis at den totale omsetningen faller stort.

Les mer: Emilie (19) ble kunde nummer 50 000

To nye rekorder

I mars viser tallene at Coolbet Norge har slått sine gamle “aktive kunder” – rekord med over 10 prosent. For første gang rundes muligens 10 000 aktive kunder.

– Det er unikt og helt fantastisk. Vi rundet akkurat 50 000 norske kunder, så det betyr at nesten 20 prosent av vår norske database er aktiv i mars. Jeg er rimelig trygg på at det ikke finnes et annet spillselskap i verden med slike tall. Vi har utrolig lojale kunder – så takk til alle sammen, sier Mikael Mellquist.

Pokertallene og lojale kunder er to forklaringer. En tredje er faktisk mengden nye kunder. Der er det også ny rekord.
– Vi har flere nye kunder i mars 2020 uten sport halve måneden enn vi hadde under rekordmåneden juni 2018 med fotball-EM., sier en stolt Mikael Mellquist.

POKERBOOM ONLINE: Poker online er i vinden som aldri før. Mikael Mellquist og Ola Isbjørn må vente på LIVE-event. Coolbet Open, som dette bildet er tatt fra, er avlyst i mai. Neste event blir i november.

Etter at sportseventene ble stengt ned, har bookmakerne i Tallinn faktisk snittet 80 nye kunder som har gjort innskudd hver dag.
Det er utrolige tall.
– Mye av vår markedsføring er lokal og bygger på at eksisterende kunder forteller om oss til spillvenner, men det er den beste markedsføringen. Yte ekstra service og tilby det folk vil ha, sier Svein Olav Eidseter.

Påskenyheter

Nå planlegger bookmakerne for en hektisk påske.
– Vi har akkurat laget ferdig påskeprogrammet og det tror vi skal falle bra i smak for våre norske kunder. Det skal i hvert fall ikke stå på aktiviteter, sier Svein Olav Eidseter.
Poker og casino er i fokus, men også odds.
– Esport er i vinden og vi merker betydelig flere som spiller på dette om dagen. Der vil det selvsagt være en del snadder framover. Vi bruker jo konseptet #sjekkoddsen der. Vi skal nok toppe oddssammenligningene, avslutter sportsbookansvarlig Thomas Måleng.

NYHETER