Kommunepoker gjester Oppland - fjorårsmester John Ola Bakken er klar!

Pokerkongen John Ola (27) trigges av spesielt én ting før slaget om Oppland

Regjerende fylkesmester John Ola Bakken (27) er heftig begeistret for Kommunepoker – og avslører på ydmykt vis hvordan DU kan overta tronen …

2018s OPPLAND-MESTER: John Ola Bakken.

– Å skulle vinne over meg, handler om å slå meg på tålmodighet, og selvfølgelig må også kortene spille på lag, sier 27-åringen til Den siste bookmaker.

Kun noen dager gjenstår før landets pokerepidemi – Kommunepoker 2019 – gjester Norges nest mest populære turistfylke. Det eneste som verken har grense til hav eller annet et land.

Kong Oppland 

Spørsmålet er om godeste John Ola, opprinnelig fra Tranby i Lier kommune, men som i dag er bosatt på Raufoss, vil være i stand til forsvare tittelen fra i fjor.

Tre kvarter brukte han den gangen på å triumfere og tilrive seg den eksklusive fylkesmestertittelen i Kommunepoker. Dette etter først å ha gjort Vestre Toten til sitt pokerrike.

– For min del startet turneringen tungt med flere dårlige avgjørelser, og lite tur med kortene. Jeg var tidlig nede på rundt halv stack. På det tidspunktet røk en spiller ut, og vi var klare for heads-up, med mine i overkant 11 000 mot motspillerens drøye 48 000.

– Det ble en tidlig game-changer da vi havnet all-in pre-flop. Jeg hadde ess-dame mot par i damer. Heldigvis kom esset på river, og jeg var plutselig chipleader. Noen hender senere kom vinnerhånda. Da vant jeg på høyere flush enn motspiller, sa Opplands beste pokerspiller i 2018.

Nytt år, nye muligheter

Om du denne sesongen har fulgt Den siste bookmakers oppkjøringer til de forskjellige Kommunepoker-slagene, har du kanskje lagt merke til hvor selvsikre mange av fjorårets fylkesvinnere har fremstått.

Derimot ønsker ikke den tilsynelatende ydmyke fjorårsmesteren å fyre opp konkurrentene. I hvert fall ikke før de prestisjetunge duellene, blant fylkets fjellmassiver, byer, kjente og ukjente tettsteder, flatbygder og grisgrendte strøk, finner sted. Alt online.

– Det hadde vært utrolig gøy å forsvare tittelen, men jeg er absolutt ikke sikker på å at jeg vil klare det. Det er mange hender som skal spilles frem dit, sier John Ola, som satser på å kjempe om Kommunepoker-æren på Vestre Toten og muligens på Gjøvik.

Brenner for tur til Tallinn

Den svært hockeyinteresserte og tekniske 27-åringen som til daglig, for å bruke hans egne ord,  jobber med å koordinere 3D-modeller av bygg og tekniske anlegg i prosjekteringsfasen av bygg,  hyller samtidig Den siste bookmakers vinnerkonsept.

– Man burde delta i Kommunepoker siden det er en såpass stor turnering. Den er også billig å delta i. Guleroten, med en liveturnering i Tallinn, er noe som trigger!,  sier John Ola, som i fjor ikke ble en del av finalefeltet i den estiske hovedstaden på grunn av jobb.

LES OGSÅ: Kommunepoker-feberen rir Norge som en epidemi

LES OGSÅ: Spillgeneral Eirik: – Dette er sommerens kuleste happening

LES OGSÅ:Konseptet kommer til å bli en gigant

NYHETER