Episode 21: "Katastrofe" bookmakernes nye pokerambassadør - densistebookmaker

Episode 21: “Katastrofe” bookmakernes nye pokerambassadør

Petter Bjørklund Kristiansen var best kjent under artistnavnet “Katastrofe”. Nå er pokerentusiasten og artisten bookmakerne i Tallinns nye pokerambassadør.

Du har garantert hørt han på radioen eller syngende om “Den fineste Chevy`n” sammen med Maria Mena ut av en høytaler de siste ukene. Halva Priset. Petter Bjørklund Kristiansen er tilbake som artist og låtskriver 1,5 år etter at han la artistnavnet “Katastrofe” på hylla.

Han skulle gå all in på sin store lidenskap poker. Petter Bjørklund Kristiansen skulle ut i verden å lære av de beste, for lysta til å bli blant de beste i det fantastiske spillet var stor.

Så kom pandemien.

– Jeg startet 2020 med å dyrke poker-lidenskapen. Dagen etter siste konsert dro jeg med en av mine beste kompiser til Manila, hvor vi møtte en gjeng med andre nordmenn også. Jeg var på grind der i 5 uker, så ble det stengt ned. Etter det har jeg nesten ikke spilt poker. Når absolutt alt stengte ned så mistet jeg motivasjonen. Jeg er ikke konsentrert og strukturert nok til å kun spille online 6-7 dager i uka. Jeg må ha komboen, for jeg har lyst til å satse og spille mer kort enn noen gang. Når ting åpner litt igjen, og det er muligheter for å få spilt live-turneringer i tillegg til online grinding, starter Petter Bjørklund Kristiansen

Petter Katastrofe ny Coolbet ambassadør 2021. Foto: Robert S. Eik

Les mer: Ny NM i odds-tittel til Varhaug

Bookmakernes nye poker-ambassadør

Han slår seg ikke til ro med å ha landets mest spilte låt i Norge de siste ukene. Petter Bjørklund Kristiansen har fortsatt en drøm om å dyrke pokerlidenskapen verden rundt.

Livet leker med Fredrikstad-mannen, og 32-åringen har nå fått med seg bookmakerne i Tallinn på laget.

Han er bookmakernes nye poker-ambassadø

– Det går fryktelig fint. Jeg syns det har vært litt deilig med et år som har vært sjukt mye roligere enn vanlig. Joggebukse, studio og play station er ikke så ille. Jeg er skikkelig stolt av å inngå denne ambassadør-dealen. Jeg har alltid vært enormt glad i poker. Helt siden jeg spilte poker for første gang som 6-7 åring nede hos min bestefar som var glad i å spille kort. Så utviklet det seg i voksen alder til å bli en stor interesse og del av livet mitt. Det nå å kunne komme inn i et selskap, som satser massivt på poker, synes jeg er skikkelig stas. Jeg har hatt lyst til det lenge. Ta ned noen større turrer med bookmakerne i Tallinn på laget er planen, sier Petter Bjørklund Kristiansen videre.

Han er full i lovord om det norske poker-miljøet.

-Det er enormt mye koselige folk, og det fascinerende der er jo at det tiltrekker seg absolutt alle typer av mennesker. Et sjukt imøtekommende og trivelig miljø, og det var ikke lenge jeg hadde vært i miljøet før jeg snakket med proffer som Ørjan Skommo, Preben Stokkan, Thomas Syversen og flere andre. De tilbød seg raskt å hjelpe meg, si i fra om jeg trengte tips eller ta kontakt om det var noe jeg lurte på. Sånt setter jeg pris på og syntes er veldig stas! Det at de gidder å ta seg tid. Pokermiljøet har plass til alle og det er hyggelig, fortsetter Petter Bjørklund Kristiansen.

Petter Katastrofe ny Coolbet ambassadør 2021. Foto: Robert S. Eik

Les mer: Inge bookmaker-kunde nummer 70 000

Poker-boom hos bookmakerne i Tallinn

Bookmakerne i Tallinn har hatt rekordras i pokeraktiviteten gjennom hele korona-perioden. Det at nordmenn blir sittende isolert hjemme, gjør at de sosiale treffpunktene blir i et online-pokerrom hos Norges beste bookmaker.

Der bookmakernes pokeress har hatt mye å gjøre det siste året, og mange pokerglade nordmenn har tatt kontakt for å få spille sine egne private turneringer blant annet.

-Om vi ser tallene fra 1.januar til 12.mars i fjor opp mot årets tall på pokerspillende norske kunder i år, er det en økning på 100 prosent. Vi hadde all time high på 5 800 pokerspillende nordmenn i april i fjor, og har siden vært stabile på 3 000 hver måned. Vi er veldig ydmyke på at det pokerelskede norske folk velger oss som sin leverandør av online-poker, sier bookmaker Svein Olav Eidseter.

Damene har også fått sin arena der, og har rangen hver søndag hos bookmakerne i Tallinn.

-Vi har i en lang periode hatt en egen attraktiv turnering for ladies hver søndag. Det har vært et populært innslag, og nå startet vi sist søndag i tillegg opp Coole pokerjenter. Det er en egen rangering som spilles ut september for damer. Det er artig at også damene finner seg til rette hos oss, fortsetter pokeresset.

Han er glad for å få en ny lag-kamerat i Petter Bjørklund Kristiansen.

-Det blir flott å få en ung og sprudlende profil på laget som appelerer bredt til det norske folk, avslutter bookmakernes pokergeneral Svein Olav Eidseter.

Tallinn, Vegas og Dublin

Bookmakernes nye pokerambassadør ser frem til forhåpentligvis mer normale tilstander etter sommeren.

Bookmakernes egen elleville pokeruke i Tallinn og NM i Dublin er noe som igjen blir en realitet.

-Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til Coolbet open. Det tror jeg kommer til å bli en insane bra tur. Folk har sittet inne i snart to år. Plutselig samles man utenlands for å spille poker. Bookmakerne i Tallinn er kjent for å ha kule events og dra på, så jeg er sikker på det kommer til å bli en tur som blir snakket om lenge. NM med samme opplegg der. Dublin er og blir helt fantastisk, og har til nå vært en av mine favoritt-turer i året. Hatten av for Frode der også som har gjort en enorm jobb, sier Bjørklund Kristiansen.

Passet ligger klart. Det stokkes kort og finpusses litt på sangstemme som forberedelser til en ny tid. Etter Covid19.

-Sett meg på første fly til Vegas, er´u grei. Det skal grindes turneringer, på kryss og tvers av verden. Så må jeg nok spille en konsert inne i mellom slagene også. Jeg startet et nytt bygda-band midt under pandemien. Plutselig funket det fjell, og det blir vel sett på som et comeback. Selv om det er under nytt navn, men jeg elsker jo bøgdamusikk og føler selv at det er musikk jeg kan. Det blir rundt på samfunnshus og spille opp til dans igjen når ting åpner. Jeg kjenner jeg gleder meg enormt til det også, sier bookmakernes nye pokerambassadør, Petter Bjørklund Kristiansen, til slutt.

NYHETER