Det geniale tipset til hvorfor du bør kjempe om pokertronen i Finnmark

Psst! Det geniale tipset til hvorfor du bør kjempe om pokertronen i Finnmark

Pokerinteressert, med tilknytning til toppen av Europa? Merk deg i så fall hvorfor en deltagelse i Kommunepoker kan ha ekstra stor verdi i landets største fylke. Men det forplikter at du er sterk nok til å jekke ned den regjerende mesteren, Ivar Bruvoll Vamråk …

Ja, helleristningene i Alta, Hammerfests mikro-bykultur, jøklene i vest og turistveien til Havøysund er givende stopp på vei til selveste verdens ende på Nordkapp.

Samtidig kan en påmelding til den nært forestående og prestisjetunge Kommunepoker-turneringen bli starten på slutten av et pokereventyr som snart når klimaks denne sesongen.

– Jeg vil tørre å påstå at fylkesfinalen i Finnmark ikke kommer til å ha så mange deltagere, så det kan være god verdi i å vinne en plass dit!, sier Den siste bookmakers pokersjef, Eirik Thorvaldsen, bare noen dager før Kommunepoker gjester Norges minst befolkede fylke.

Hvem er Finnmarks dyktigste?

I nord mot Polhavet, i øst mot Barentshavet og Russland, i sør mot Finland og i vest mot Troms skal det for andre året på rad kjempes om Kommunepoker-titler, før en fylkesfinale avgjør hvem som er «Finnmarks beste pokerspiller».

Hedersbetegnelsen gjør at vinneren er sikret plass og tur til «grand finale» i Tallinn i november, med storslåtte premier.

Bookmaker-Eirik forteller om en gedigen interesse for lavterskelturneringen, som denne sesongen er blitt en «snakkis» blant venner, slektninger, kolleger og naboer etc.

Snart 3000 kortentusiaster har deltatt, der arrangøren har til gode å registrere én negativ tilbakemelding på online-mesterskapet. Utrolig nok.

– Det sier noe! Interessen har vært fantastisk. Folk liker at man spiller mot folk man kjenner, og ikke bare helt tilfeldige. Det lokale gjør at det blir mer ære å hente gjennom å vinne disse turneringene, sier Den siste bookmakers spillgeneral.

Jovial og selvsikker pokerkonge

For et snaut år siden ble Ivar Bruvoll Vamråk klar for norgesfinalen i Tallinn. Først gjorde den humørfylte karen Hammerfest til sitt pokerrike, før han hentet hjem Kommunepokers fylkesfinaletittel i Finnmark.

– Av tidligere resultater har jeg et finalebord i NM «main event» i Dublin 2012 som ett klart høydepunkt. Sammen med et finalebord i Superweekend i Tallinn samme år. Siden det har det vært litt smått her og der, men har vel slått flere spillere enn de aller fleste i en og samme turnering.

– Jeg ble nummer 189 av 41 600 spillere i verdens største pokerturnering (WSOP) i 2016. Det er et litt morsomt resultat, selv om det ikke akkurat gjorde meg til dollarmillionær, mimret Bruvoll Vamråk overfor Kommunepoker.no i fjor høst.

Da videoklippet øverst i artikkelen ble spilt inn på tampen av 2018, var det i hvert fall en selvsikker og fersk fylkesmester som kastet blikket frem til begivenhetene som snart finner sted i Norges nordligste fylke.

– Det som skal til for å slå meg i Kommunepoker 2019, er at du må starte å trene nå. Prøv den som vil. Lykke til, uttalte Mester-Ivar.


Disse reglene gjelder

Kommunepoker-reglementet gir deg fire sjanser til å delta i lavterskelturneringen.

* Du kan spille der du er født eller oppvokst.

* Du kan spille der du jobber eller studerer.

* Du kan spille der du bor.

* Du kan også spille i den kommunen du er medlem av et idrettslag.

** Du kan rett nok bare bli Kommunemester i en kommune, men der det er anledning til å spille i flere kommuner der du er kvalifisert.

Les ALT om turneringen på Kommunepoker.no.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP episode 6

Coolbet Opens første utgave episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas episode 11

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så … episode 14

Startet tippelag for å realisere guttedrømmen – så skjedde det utrolige! – episode 15

Utmerkelsen «alle» jakter – men som bare én kan vinne – episode 16

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

 

 

NYHETER