Satset 0 - vant over 50 000 kroner - densistebookmaker

Satset 0 – vant over 50 000 kroner

Oscar Jacobsen satset ingenting, og endte opp med å ta ut 57 500 kroner i gevinst under årets NM i flaks. Det passet godt etter endt russetid. 

Sesong 3 av NM i flaks skulle få sin nye Norgesmester med premiesjekk på 250 000 kroner. Tidligere har Anders Fenne Ellefsen og Trond Wulff begge vunnet hver sin sesong av NM i flaks.

Årets finalefelt var Ole-Marius Sæves, Suhail Butt, Øyvind Hølland, Ove Stenberg og Oscar Jacobsen. Grunnet Covid-19 og utfordringene knyttet til smittefaren, valgte bookmakerne i Tallinn å avlyse NM i flaks-finalen i den estiske hovedstad til høsten. Det gav 250 000 kroner på deling blant de fem heldige som kvalifiserte seg til finalen. 

I Asker gav det god jubel etter endt russetid for Oscar Jacobsen. Fotballspilleren meldte seg gratis på til NM i flaks i uke 2. 10 gratisspinn senere var han 2 800 kroner rikere for kroner 0 i innsats. Gevinsten sto til ukesseier og ny premie på 5 000 kroner. I tillegg flakset Jacobsen seg til finalen av NM i flaks.

Der han rett før helgen fikk nye 50 000 kroner inn på konto. Fortsatt uten å ha satset ei krone. Alle kan ha flaks.

– Fotball og odds er spennende. Jeg tipper i ny og ne. Dette var selvfølgelig veldig morsomt. Det er nok veldig tilfeldig at det var akkurat jeg som ble en av vinnerne, men jeg sier ikke nei takk til en slik stor sum. Jeg ser ikke bort i fra at jeg deltar til neste års NM i flaks, sier Oscar Jacobsen.

Les mer: Topp 20-listen for gutta i Tallinn

Lykkerus(s) og 50 000 kroner

Etter 12 års skolegang ble årets Russe-tid spesiell og forsinket grunnet Korona-pandemien. Feiring ble det, og for Oscar Jacobsen ble lykkerusen over 50 000 kroner på konto god å ta med seg videre.

-Akkurat nå hviler jeg etter 1 måned med fest og moro, så får vi se hva tiden bringer med studier eller et friår. Halvparten av gevinsten settes på BSU-kontoen. Resten går nok til oppgradering av mobil, PC og annet. Jeg har også akkurat hatt en russetid, så at disse pengene kommer godt med, er det ikke tvil om, fortsetter NM i flaks-vinner Oscar Jacobsen.

Fra Asker sendes det varme tanker til Tallinn, der bookmakerne får mange gode ord for sin vennlighet og kreativitet for å skape god stemning.

-De virker veldig ålreite. Med engasjerte ansatte som er veldig aktive og hjelpsomme overfor oss kunder. I tillegg er det mye konkurranser, som jeg synes er veldig artig. NM i flaks er veldig kult, og vet at mange gleder seg hvert år til å teste flaksen sin i deres konkurranser, avslutter NM i flaks-vinner Oscar Jacobsen.

 

 

NYHETER