Satte overlegen damerekord - densistebookmaker

Satte overlegen damerekord

Januar er en ny rekordmåned for bookmakerne. Først PLO og deretter online-NM for ladies. Den gamle rekorden på 113 deltagere ble pulverisert søndag kveld, med utrolige 188 damer til start.

– Det er en fantastisk rekord. 75 mer enn den gamle rekorden, så vi er veldig fornøyde, sier pokeransvarlig Svein Olav Eidseter fra bookmakerne i Tallinn.
Online NM for PLO ga også ny rekord og Kommunepoker år 3 er også på vei mot en ny og fin rekord som Norges største pokerturnering.
– Det er også mulig at vi kan sette rekord i antall aktive norske spillere på vår side også. Januar har vært veldig bra hittil, sier bookmakernes pokeransvarlig.

Les mer: Årets første casinojackpot til Trøndelag

Satser på poker

Bookmakerne som er kåret til Norges beste bookmaker to år på rad, satser ikke bare på å ha best odds og at folk skal #sjekkoddsen, men poker er også prioritert til maks.
– Vi er jo stolt NM-sponsor og Dublin kommer fortere enn mange tror, så er det Coolbet Open i mai også. Det er fullt fokus på dette i klienten vår, men så ruller Kommunepoker hver eneste dag også. Vi har et mål om å være det beste spillselskapet for det fantastiske poker-Norge, sier Svein Olav Eidseter.

Les mer: Slik får du mest ut av fotballturen til England

Drea leder

Drea Karlsen leder etter dag 1 av Ladies, der 59 damer er videre og skal gjøre opp om den gjeve tittelen mandag kveld.
– Det betyr at vi får en norsk mester i løpet av kvelden/natten. Den andre NM-vinneren på vår side i 2020, men vi kan love at det skal arrangeres atskillig flere norske mesterskap i 2020, avslutter Svein Olav Eidseter.
I 2019 ble NM i odds, NM i flaks, NM i multikuponer og NM i livebetting arrangert av gjengen fra Tallinn, og mange av disse godbitene skal visst nok stå på arrangementlistene for 2020 også.

MANGE DAMER: Det er mange pokerglade damer. Hele 188 deltok i online-NM søndag kveld.

NYHETER