Selges for 1.6 milliarder kroner - densistebookmaker

Selges for 1.6 milliarder kroner

Bookmakerne i Tallinn får nye eiere. Amerikanske GAN har sikret seg spillselskapet, som i to tester på rad er kåret til Norges beste bookmaker, for €149 millioner. Tilsvarende 1.6 milliarder kroner.

– Det er en avtale vi er fornøyde med. Spesielt med tanke på at vi kan tilby vårt unike oddsprodukt til det amerikanske markedet. Vi skal fortsette med å være Norges beste spillselskap, servere gode opplevelser online til nordmenn og i andre markeder vi har kunder, sier daglig leder Anders Karlsen som sammen med gründer Jan Svendsen har vært med på hele suksesshistorien med Coolbet siden oppstarten i 2016.

Se hele pressemelding her

Vunnet mange priser


Spillselskapet, som foruten er kåret til Norges beste spilleselskap i de to siste testene til spillavisen TIPS,har også blitt kåret til beste mobilprodukt to år på rad i Internasjonale Gaming Awards.
Tallinnselskapet ble også kåret til beste startup i 2017. Noe du kan se mer om her samt hvem gutta er
– For våre kunder betyr dette neppe mye. Vi kommer til å fortsette med mye av det samme, men med nye eiere. Det blir muligens noen små forandringer her på Den siste bookmaker. Børsnoterte selskap kan ikke være like transparente i forhold til børsregler. Jeg stoler på at Mikael, Daniel, Thomas og Svein Olav fortsatt kommer til å vise mye av det som gjøres i Norge, og fortsatt involvere vår unike og trofaste kundebase, sier Anders Karlsen.

Dette er GAN

Oppslag i norsk media


Amerikanske GAN er veldig fornøyde fornøyde med oppkjøpet.

– Oppsummert bringer denne unionen to av de “best i klassen-selskapene” og sterkt voksende aktørene i iGaming sammen. Det er en sterk kombinasjon, sier Dermot Smurfit fra GAN.

Les mer: Bettingselskapene startet av nordmann selges for milliardbeløp

Les mer: Selges for 1.6 milliarder kroner

NYHETER