Ser mot nye poker-rekorder i Online-NM - densistebookmaker

Ser mot nye poker-rekorder i Online-NM

Bookmakerne i Tallinn har allerede to deltakerrekorder i beltet, men ser nå med rekord i blikket frem mot to nye øvelser i online-NM.

Bookmakerne i Tallinn har aldri før hatt flere pokerspillere, og er stolt sponsor av Online-NM i poker 2021. Der skal de skal kåre en norgesmester i disiplinene NLH Senior søndag 17. januar og NLH Turbo 7.februar.

Begge er 2-dagers turneringer, og bookmakernes pokeress har for lenge siden tatt fram rekordskjemaene fra skuffen på kontoret sitt i Tallinn.

Med god grunn etter at deltakerrekordene falt under fjorårets Online-NM.

-Vi har rekorden i PLO med 554 deltakere. Den ble ikke slått i år. Vi har også deltakerrekorden i Ladies med 188 spillere til start. Foran årets to NM-øvelser har vi satt oss hårete mål. Vi er ikke fornøyde om vi ikke klarer rekorddeltakelse i både Seniors og Turbo-øvelsene. Enkelt og greit, sier pokeransvarlig Svein Olav Eidseter.

Les mer: 2020 – et annerledes rekordår

Nye poker-rekorder

Senior-NM er for de over 50 år eller som fyller 50 i løpet av 2021. Turbo-disiplin er pokerspillets svar på Formel1. Det loves action og spenning fra første flopp til siste showdown, der rekordene skal gulves.

-Vi har satt oss mål om minst 200 deltakere i Senior-NM. Rekorden fra i fjor er 124. I Turbo-NM sikter vi mot 800-tallet i deltakende. Der er rekorden fra 2016 på 638 spillende, forteller pokeransvarlig Eidseter videre.

Poker er et stort satsingsområde for bookmakerne i Tallinn. Venners Venner-konseptet var en reise i rekorder. Kommunepoker tok rekorden som Norges største pokerturnering allerede i sesong 1. Under korona-pandemien var det tid for å klekke ut flere suksesshistorier.

Bookmakerne har merket at nordmenn flest har mer hjemmetid i en ellers trist korona-hverdag. Forespørslene om private venneturneringer i poker har kommet i strie strømmer mot kontoret i Tallinn.

Bookmaker Eidseter har merket pågangen siden mars i fjor, og på slutten av korona-året 2020 rullet han også ut onlinefilten i populære Kommunepoker. Norges største pokerturnering med lavterskelfokus rettet mot venner, familie, naboer, bekjente og kollegaer. Sesong 4 er i disse dager på rundtur i Troms og Finnmark.

Les mer: Davy Wathne blir profil for spillselskap

Passerte 10 000 spillere

10 900 unike nordmenn spilte poker hos bookmakerne i Tallinn under 2020. Der pokermanager Eidseter har satt opp massive 2 055 vennepoker-turneringer. Han så sesong 3 av Kommunepoker ble den største av dem alle med 2 785 deltakere.

Vennepoker og NM i Yrkespoker er to av de populære poker-nyvinningene under 2020. Bookmakerne liker rekorder, og har satt en rekke av dem. I april 2020 satte de deltaker-rekord i Norges største pokerturnering med 1 393 innkjøp.

2021 skal starte der fjoråret takket for seg. Med rekorder.

-Det har vært stigende pokerintersse gjennom hele fjor-året. Deltakelsen i satellittene vitner om rekordinteresse for å jakte NM-tittel og tøfler i årets Online-NM i poker, avslutter pokeransvarlig Svein Olav Eidseter.

Les mer: Brage ble bookmakernes kunde nummer 60 000

NYHETER