Sjekker oddsen på United - ikke på egne kamper - densistebookmaker

Sjekker oddsen på United – ikke på egne kamper

Bokseren Kevin Melhus bryr seg ikke om hva oddssetterne mener om hans egne kamper. #Sjekkoddsen betyr dog alt når favorittlaget Manchester United spiller.

30-åringen debuterte som profesjonell bokser under Cecilia Brækhus stevne “The homecoming” i Oslo Spektrum 1. oktober 2016. Skiens-mannen gikk oppvarmingskampen til tittelkampen senere den lørdagen, der tyske Christian Dulz ble slått på knock out. Dermed ble Kevin Melhus historisk som den første profesjonelle bokser til å bokse en kamp på norsk jord siden 1981.

Kevin Melhus har bookmakerne i Tallinn som en av sine samarbeidspartnere, og er selv opptatt av odds på spillobjekter. Dog er han ingen fanatiker.

-Når jeg skal spille oddsspill er jeg alltid opptatt av å finne den beste oddsen. Hvis jeg for eksempel skal sette litt penger på favorittlaget mitt Manchester United, gjør jeg det hos de som tilbyr den beste oddsen. For mine egne kamper, har ikke oddsen så mye å si. Jeg går i ringen med mindsettet om at jeg er best, og at jeg kommer til å vinne, sier Kevin Melhus.

Les mer: #Sjekkoddsen like viktig som spille-budsjettet

Sjekker oddsen på United som alt annet

Kevin Melhus er fra Skien, og er ubeseiret i alle sine syv kamper som profesjonell bokser. Tre av dem er vunnet på knock out. Det ligger mye hard trening bak, og det krever mye tid å satse fulltid på boksingen. Når det er tid for hvile mellom slagene, kan et underholdningsspill til fotballkampen være nettopp den beste formen for restitusjon. Dog er det ikke alltid tid til å lese seg opp på siste skadenytt eller odds i markedet.

-Siden jeg er mye opptatt av trening og min egen idrett, får jeg ikke fulgt med på fotball så mye som jeg skulle ønsket. Derfor bruker jeg kunnskapsrike kompiser og egen magefølelse når jeg spiller, sier Melhus videre.

Skiens store fotballsønner ruller i Eliteserien innledningsvis. Odd har inntatt en posisjon i toppen av tabellen, og spiller glitrende offensiv fotball. Slik gleder en Skiens-gutt, som alltid er opptatt av hvor han kan finne mest kvalitet for innsatsen.

For en som trener mye, vil kvalitet alltid trumfe kvantitet i det daglige arbeidet. Slik er det også med odds. Det handler om verdi. Maksimere gevinsten og avgrense tapene.


-#Sjekkoddsen er helt klart sammenlignbart med de daglige valgene jeg gjør. Jeg er opptatt av å gjøre gode fornuftige valg i hverdagen, og sier ikke nei til et godt tilbud, sier Melhus.

Les mer: Trenger ikke kartleser for å sjekke oddsen

#Sjekkoddsen priskalkulator

Alle bransjer har sin egen priskalkulator. Om det er strøm, telefon eller elektronikk handler det om pris og kvalitet. Slik har også spillbransjen jobbet fram #Sjekkoddsen. Bookmakerne i Tallinn er opptatt av at nordmenn skal være prisbevisste når de spiller odds. Stadig flere norske oddsspillende kunder finner derfor veien til bookmakerne, og de forblir lojale der. Nettopp fordi de vet at #Sjekkoddsen allerede har sørget for at oddssetterne har den beste oddsen i markedet.

Tilbake til Kevin Melhus. 2020 har vært et tøft år for mange. Det også for Skiens-bokseren. I mai døde faren på sykehus i London, etter å ha blitt koronasmittet noen uker tidligere.

I sommer har Kevin Melhus brukt treningen som mental terapi, kjøpt seg leilighet midt i Skien sentrum, og nå ser han frem mot høsten.

-Det neste spennende som skjer for meg som proffbokser er en kamp til høsten. Samt at vi har litt større planer i 2021, som jeg ikke kan røpe for mye av enda, sier Kevin Melhus.

Les mer: #Sjekkoddsen gir ekstra trygghetNYHETER