#Sjekkoddsen - det lønner seg alltid - densistebookmaker

#Sjekkoddsen – det lønner seg alltid

Sturla Flataker glemte å sjekke oddsen. Brått stod 52-åringen på forsida av lokalavisa, iført konas bikini for å vaske kameratens bil utenfor den lokale Rema1000-butikken.

Sturla Flataker er daglig leder i eget selskap, men har alltid tid til en god prat og en kopp kaffe. Enten over pokerfilten i den lokale pokerklubben eller hjemme i Elnesvågen. Der han bor sammen med kona Kristin Ytredal Flataker.

Service står øverst på lista i Flataker industrier for den daglig lederen, som heller ikke går av veien for å ta et veddemål eller to med kamerater.

Sturla Flataker fikk lære verdien av #Sjekkoddsen den harde veien.

-Det at det er viktig å vurdere odds på mine bet, lærte jeg for mange år siden. Jeg har alltid vært glad i et veddemål. Særlig mellom venner. Da en kamerat av meg ville ha meg med på et veddemål, om hvem som klarte å slutte å røyke, var jeg ikke tungbedt. Jeg skulle nok tenkte gjennom oddsene for å vinne. Jeg hadde prøvd og feilet før, og motivasjon var heller ikke på topp. Det gikk som det måtte gå, jeg ble avslørt i å smugrøyke og måtte betale prisen.Det vil si jeg måtte polere bilen til kameraten min. Iført hans kones bikini. Det hele ble utført utenfor Rema1000 på lørdag formiddag med lokalavisen til stede. #sjekkoddsen, sier jeg bare, forteller Sturla Flataker.

Les mer: #Sjekkoddsen-konseptet fungerer på alt i hverdagen

#Sjekkoddsen – det lønner seg alltid

Det er bookmakerne i Tallinn som har anskaffet spillbransjens egen priskalkulator. Du finner enkelt ut hvor du får best betalt for dine spilleobjekt.

Det skjerper konkurransen i markedet, for å hele tiden etterstrebe å gi spillerne den beste oddsen.

Spillerne selv kan handle der de får den beste oddsen og de gunstigste betingelsene.

Eller #Sjekkoddsen – det lønner seg alltid.

Det kan sammenlignes med at nordmenn måler banker på lavest lånerente, matbutikker på lavest pris på handlevogna og hvor du kan få den billigste strømmen i hus.

Ofte er det Coolbet som går av med seieren der #Sjekkoddsen blir tema.

Les mer: Sjekker oddsen på United – ikke på egne kamper


-Jeg lærte den gang viktigheten av å vurdere odds før jeg gjør et veddemål. Det er like så viktig å være bevisst hver dag. Jeg må hele tiden ta kostnadsbeviste valg som daglig leder i familiebedriften vår. På privatfronten har jeg gjort det enkelt og giftet meg med en sunnmøring.  Heldigvis liker hun med å spille poker, og dyktige er hun også. Vi hadde en flott ferie med innlagte pokerstopp underveis. Nå for tiden spiller vi mest lokalt, og det blir noen kvelder online på Coolbet. Klubbrangeringen på søndager liker vi, og der ligger det an til finaleplass, runder Sturla Flataker av.

NYHETER