#Sjekkoddsen gir ekstra trygghet - densistebookmaker

#Sjekkoddsen gir ekstra trygghet

Poker-champion Kristin Ytredal Flataker ser etter verdi, og er som sunnmøring alltid på jakt etter best verdi. Da gir #sjekkoddsen ekstra trygghet.

Kristin Ytredal Flataker ble kommunemester, da bookmakerne i Tallinn rullet ut Norges største pokerturnering i Kommunepoker. Som pokerspiller handler alle vurderinger om odds og sannsynlighet. Vinne maksimalt og minimalisere alle tap. Det er en stor del av suksessformelen bak å gå helt til topps i en pokerturnering.

– Siden vi først og fremst er pokerspillere, er vi vant til å vurdere oddsen. I poker handler det om å vurdere pottodds i alle trekk en gjør. Jeg er jo i tillegg sunnmøring. Da ligger det i genene å få  best verdi for pengene, sier Kristin Ytredal Flataker.

Les mer: #Sjekkoddsen gir økt underholdning og verdi

#Sjekkoddsen er hverdagen

Hun ble kommunemester i tidligere Fræna kommune i Romsdalen under sesong 2 av Kommunepoker. Siden ble kommunen slått sammen med Eide til storkommunen Hustadvika. Bookmakerne i Tallinn har en rekke konkurranser gjennom et år. Ytredal Flataker har hevdet seg i flere av dem. Blant annet vant hun også NM i slots.

Lite er tilfeldig for Kristin Ytredal Flataker. Det handler alltid om å skaffe seg et edge. En fordel i racet mot å vinne mest og tape minst.

Hun la i sommer ut på Norgesferie sammen med mannen Sturla i bobilen deres. Turnèlisten pekte nordover på kartet, i kombinasjon med et lite blikk på værmeldingen. Samtidig som adresser til lokale pokerklubber ble lagt inn i GPS-systemet.

#Sjekkoddsen er sammenlignbart med mye annet ekteparet vurderer i det daglige.

-Det handler bare om det vi alle gjør hver dag. Når vi sjekker om det er Kiwi eller Rema1000 som vinner priskrigen. Om banken har satt ned renten etter forrige justering, eller hvor vi får best forsikring, sier Kristin Ytredal Flataker.

#Sjekkoddsen gir ekstra trygghet

Det handler om trygge valg. Om man sjekker markedet har man gode vurderinger bak det man lander på. Det gjelder også når underholdnings-spillene settes på odds-kupongen.

-Gode odds er viktig. Jeg vurderer alltid markedet. #Sjekkoddsen som det heter. Vi foretrekker å spille på Coolbet. De har oftest den beste oddsen. Da opplever vi det som et trygt valg å plassere bettene våre der, avslutter Kristin Ytredal Flataker.

Les mer: Trenger ikke kartleser for å sjekke oddsen

NYHETER