#Sjekkoddsen gir økt underholdning og verdi - densistebookmaker

#Sjekkoddsen gir økt underholdning og verdi

Pokeresset Lene Bredli er prisbevisst, og liker å gjøre gode dealer. #sjekkoddsen gjelder om det er verdispill ved pokerfilten, eller underholdningsspill for å gjøre fotballkampen mer interessant. 

Poker er som ferdighetsspill flest. I det lange løp er det de dyktige som også har mest marginer når det nærmer seg mållinjen. Flaks er ikke tilfeldig. Om det er oddsbonger, sjakk eller poker. Det handler om å skaffe seg de beste betingelsene i forkant, for å høste de nødvendige marginene i etterkant.

Odds-spillerne går etter høyest odds for å maksimere sin gevinst. Poker-spillere går også etter verdi. Enten i hender de leser kan bli kostbare, og spiller deretter for å minimalisere tapet. Eller i hender de ser har både potensiale og penger i seg. Da gjelder det å få mest mulig ut av den aktuelle hånden.

-De gangene jeg spiller på sport, spiller jeg alltid for underholdningens skyld. Det blir mye morsommere for meg å følge med, men alltid innenfor visse grenser. I poker ser jeg verdien tydelig på raken. Det er nok der jeg er aller mest bevisst, sier Lene Bredli.

Les mer: Episode 18 av den siste bookmaker. #sjekkoddsen blir tv-reklame

#sjekkoddsen gir økt underholdning og verdi

Hashtaggen #sjekkoddsen er bookmakerne i Tallinn sin anbefaling til spillerne om alltid å sjekke hva markedet kan tilby av odds før de setter sine spill. Ofte er det betydelige forskjeller på hva man får igjen for en spilt 100-lapp. Du kan sammenligne #sjekkoddsen med at du handler på Kiwi eller Rema1000 kontra de dyrere matkjedene. En krone her og en krone der, som det heter seg.

Les mer: Vinn tur til Las Vegas

-Alt med måte selvsagt, men jeg er ganske så prisbevisst. Jeg liker ikke å betale for mye for samme vare selvfølgelig. Derfor vil jeg si at jeg gledelig betaler for kvalitet. Jeg liker å føle at jeg gjør en god deal, sier Bredli videre.

#sjekkoddsen er spillbransjens priskalkulator, der du med noen enkle tastetrykk raskt finner ut hvor nettopp dine objekter betaler mest tilbake. Bookmakerne i Tallinn legger mye arbeid i å være nordmenns foretrukne bookmaker. Nettopp ved å tilby de beste odds og betingelser på det markedet etterspør.

-Nordmenn er prisbeviste, og gjennom #sjekkoddsen skal vi få dem enda mer prisbeviste. Vi har mange lojale kunder, som helg etter helg velger vår sportsbook, fordi de vet de finner markedets beste odds. Dette dokumenteres daglig gjennom våre egne tester, der vi oftest kommer best ut i de fleste ligaer og idretter verden rundt. Med #sjekkoddsen håper vi flere skal få øyne opp for hvor de kan få mest igjen for innsatsen sin. Om det er underholdning- eller verdispill, sier bookmaker Mikael Mellqvist.

Les mer: Vegas Daniel sjekker alltid oddsen

Livepoker på hold

For å finne verdi på et spill må man ha en formening om vinnersannsynlighet. Altså enkel matematikk. Om det står om å krydre kveldens tv-kamp med et underholdningsspill, kan argumentasjon for spillet være alt fra magefølelse til at draktene er fine. Uansett er det alltid interessant å få mest mulig igjen for innsatsen sin.

-Jeg er ikke veldig interessert i sport, så jeg spiller på odds for å gjøre det mer interessant for meg å følge med rett og slett. Her må jeg nok innrømme at det går mye på magefølelse. Jeg tar gjerne imot tips fra andre hvis jeg spiller på noe, sier pokerspilleren Bredli

Småbarnsmoren har vært mest å finne rundt onlinefilten de siste månedene. Grunnet Korona-pandemien er ikke pokerturneringer live det som står øverst på lista over å få i gang igjen. Lene Bredli har dog god flyt med de digitale kortene om dagen. #sjekkoddsen er viktig også i onlinepoker.

-Det har ikke vært noen store live-turneringer den siste tiden, da både NM og Coolbet Open utgikk. De små turneringene jeg har spilt det siste halve året på nett og live har gått ganske så bra. Jeg gleder meg veldig til vi kan spille store live-turneringer igjen, avslutter Lene Bredli.

Les mer: Petter Varhaug er Norges beste tipper

NYHETER