#Sjekkoddsen-konseptet fungerer på alt i hverdagen - densistebookmaker

#Sjekkoddsen-konseptet fungerer på alt i hverdagen

#Sjekkoddsen-konseptet fungerer i sammenligning mot veldig mye i hverdagen for Merethe Krohn.

Småbarnsmoren er et velkjent ansikt gjennom et ti-år som ansatt i bettingbransjen. Eurovision eller Melodi Grand Prix er et av årets høydepunkt for Merethe Krohn, som elsker odds og underholdning i samme pakke.

-For meg er oddsspill mest rundt Eurovision-tider, “Skal vi danse” og andre typisk festlige hendelser jeg følger med på i inn- og utland. Fotball better jeg sjelden på. Bortsett fra rundt store mesterskap. Da elsker jeg det, sier Merethe Krohn.

Les mer: Sjekker oddsen på United – ikke egne kamper

#Sjekkoddsen-konseptet i hverdagen

Krohn var tilknyttet bookmakerne i Tallinn som Poker og event-manager frem til hun ble mamma for andre gang tidligere i år. Nå nyter hun rollen som hjemmeværende mor til lille Hugo og hans storesøster. For en med med forkjærlighet for poker, slots og Eurovision er det alltid ekstra spennende med en liten innsats for å krydre underholdningen. Da er det viktig å finne ut hvor man får best betalt for innsatsen. #Sjekkoddsen er ofte svaret.

-Jeg følger med på enkelte sider som viser hvem som har best odds rundt mine betting-temaer. I den grad elsker jeg jo at man kan sjekke oddsen. Når det gjelder casino ser jeg mest på utvalg og omsetningskrav på eventuelle innskuddsbonuser, mens på poker spiller jeg bare de turneringene jeg får lyst til, fortsetter Krohn.

Les mer: Vegas-Daniel sjekker alltid oddsen

Det kan lønne seg å følge dama sine anbefalinger når det gjelder Eurovision. Da Israel sang seg til seier i Lisboa i 2018, kunne Krohn innkassere 10 000 kroner på sine innsatser på outsideren Netta og sangen Toy.

#Sjekkoddsen er spillbransjens egen priskalkulator. Der andre måler beste pris på handlekurven hos Rema1000 og Kiwi, rimeligste strømleverandør eller billigste telefonabonnement, viser bookmakerne i Tallinn frem markedets beste odds på alle spillobjekter du kan tenke deg.

#Sjekkoddsen-konseptet kan dermed sammenlignes med mye annet målbart i hverdagen.

-Jeg bruker #Sjekkoddsen i sammenligning på veldig mye i hverdagen. Jeg elsker å finne best pris på produkter jeg skal ha, jakter alltid de beste tilbudene og rabattkodene. Mest på netthandel men til en viss grad også på mye annet. Konseptet liker jeg, slår Merethe Krohn fast.

Magefølelsen slår også inn

Det er mange faktorer i bunn for valget av spillobjekt hos de fleste med interesse for odds og spill. Sannsynlighetsberegning støtter mange seg på, for å finne eventuell verdi i oddsen de spiller etter. Andre støtter seg på tips de finner, eller rett og slett stoler på intuisjon. Den menneskelige greia kalt magefølelse.

-Jeg spiller nok litt for mye på magefølelse, men i og med at jeg spiller mest på typiske musikk- og talent-programmer bruker jeg jo mine erfaringer, leser mye og ser mye for å finne gode spill, forteller Krohn.

Les mer: Trenger ikke kartleser for å sjekke oddsen

Annerledes-året 2020 har vært rolig for de aller fleste. Det gjelder også den utadvendte og blide Bygdø-dame Merethe Krohn.

-Generelt har det vært lite spilling etter at Hugo kom til verden, og at Eurovision ble avlyst. Jeg kommer sterkere tilbake neste år! Da blir det forhåpentligvis mye mer poker også. Ellers nyter jeg hverdagen med min nydelige familie. Samtidig som jeg klør i fingrene etter å komme tilbake til både arbeid, og et mer «A4» liv og ikke minst masse mer søvn, avslutter Merethe Krohn.


NYHETER