#Sjekkoddsen like viktig som spille-budsjettet - densistebookmaker

#Sjekkoddsen like viktig som spille-budsjettet

Ivar Bruvoll Vamråk sjekker alltid oddsen. Han vil ha best betalt når han vinner, og setter seg alltid et budsjett for spillingen på blant annet favorittlaget Liverpool og Premier League.

Nordmøringen er kresen på kvalitet når han skal velge sin foretrukne bookmaker. Best odds betyr alt. Det maksimerer gevinsten, og øker verdien uansett på et hvert spill han setter.

-Jeg har alltid tenkt på det før jeg spiller, at jeg vil ha best mulig betalt om jeg først skal vinne. Jeg har spilt hos de store internasjonale spillselskapene i 20år, og hos Coolbet siden de startet opp. Da de gikk rett inn og knuste markedet på direkten på engelsk fotball, som jeg liker best å spille på, var valget av bookmaker enkelt. #Sjekkoddsen styrer alt, innleder Ivar Bruvoll Vamråk.

Les mer: Vegas Daniel sjekker alltid oddsen

#Sjekkoddsen like viktig som spille-budsjettet


Han er profilert pokerspiller, som tok seg helt til Norgesfinalen under både sesong 1 og 2 av Norges største pokerturnering Kommunepoker. Arrangert i bookmakernes hjemby Tallinn.

En pokerspiller vurderer verdi og prosent på sine hender, som en odds-spiller ser etter over-odds eller best odds i markedet på sine objekter.

Om en lar andre sine råd overstyre egne meninger, eller lar følelsene styre spillet, kan det bli dyrt i lengden. Om en ikke er Liverpool-supporter, og konsekvent spiller de røde da?

-Jeg ser etter klare favoritter i Premier League. Den eneste ligaen jeg er veldig opptatt av, og ser alt av kamper i. Det er noen få jeg følger med når det gjelder oddstips, men de skal være veldig erfarne for at jeg skal legge noe vekt på deres analyse. Jeg har vel også spilt med hjertet mange ganger. Det er ikke noe profitabelt i lengden, om det ikke er spill på Liverpool-seier da, ler en fortsatt ligagull-feirende Brunvoll Vamråk

#Sjekkoddsen er mer enn bare best odds i markedet. Det er spillbransjens egen priskalkulator. Ivar Bruvoll Vamråk trekker ferske erfaringer til innkjøp ellers, der pris og kvalitet spiller en sentral rolle.

-Jeg har akkurat kjøpt nytt hus. Det skal fylles med møbler, strøm, internett og slikt. Jeg sjekker prisen på alt før det kjøpes, men som dere vet er det jo madammen som bestemmer til slutt uansett. Det er ikke alltid det er så mye å spare slik sett. Man får gjøre der som på spilling. Sett et budsjett på hvor mye som skal brukes, og deretter må man prøve å holde seg innenfor dette, sier nylig huskjøper Ivar Bruvoll Vamråk.

Episode 18 av Den siste bookmaker: #Sjekkoddsen blir TV-reklame

Norgesferie med bare smil

Han er klar på at #Sjekkoddsen gjelder uavhengig innsats i pengespill. Verdi handler om å få mest mulig igjen for det man satser på. Samtidig må man satse innenfor budsjett. Verdi og budsjett er to sider av samme sak.

-Nå som jeg har kjøpt nytt hus kan jeg ikke spille så mye som jeg gjorde før, og dermed er spille-budsjettet enda mindre enn før. Det må jeg bare si til alle der ute. Sett en tapsgrense på spille-kontoen din, og ikke prøv å vinn tilbake det tapte. Jeg har prøvd, og det går sjelden godt. Bruk hodet når du spiller, forteller Bruvoll Vamråk.

Fargeklatten med bostedsadresse Rogaland jobber i oljen. Noe som har ført han Norge rundt i perioder. Fotball og formel 1 er favorittene. Som oddsspiller gjelder det som ellers i livet. Holde seg til det en kan.

-Jeg har vært katastrofalt dårlig til tider på å finne kamper å spille på liveodds. Da jeg hadde taktikk om å finne kamper med klare favoritter, og satte penger hver kamp på over 1,5 mål til pause. Hvis noen lurer, er ikke det lønnsomt i det lange løp. Da det scores under 1,5 mål i snitt i første omgang i fotballkamper har jeg funnet ut på den dyre måten. Nå spiller jeg bare på engelsk fotball. Mot slutten av sesongen har det vært lurt å se lagoppstillinger før spillet settes. Da det var kort tid mellom denne og neste sesong. Mange lag ville spare endel spillere når de er sikra, sier Bruvoll Vamråk

Som har tatt løs på Norgesferien med priskalkulatoren i baklomma, og smilet montert på.

– Jeg har det bedre enn noen gang. Liverpool har vunnet ligaen igjen, og Formel 1 har startet opp igjen. Vi har flyttet inn i nytt hus, og jeg har en fantastisk samboer. Det er norgesferie, og hva mer kan man be om? Livet smiler. Ha en riktig fin sommer. Husk #sjekkoddsen og sommerkos, avslutter Ivar Bruvoll Vamråk.

NYHETER