Slik tipper bookmakerne Eliteserien - densistebookmaker

Slik tipper bookmakerne Eliteserien

Bookmakerne i Tallinn er enige om to utfall før søndagens avspark. Molde kjemper om gullet. Sandefjord rykker ned. Slik tipper bookmakerne Eliteserien.

Årets sesongstart i Eliteserien er preget av korona-pandemiens nedstenginger i vinter, der første serierunde er amurtert ned til fem kamper. I tillegg til regionale tilpasninger for å ta ned reisevirksomhet. Heldigvis ser det ut til at vi går mot slutten på en traurig tid, og avsparket søndag 9.mai klokken 18.00 er etterlengtet også hos bookmakerne i Tallinn.

-For oss som er glade i fotball har koronapandemien gitt mye fotball på tv, der man nesten hver eneste dag har fått en kamp eller to fra en av de store ligaene. Noe har like vel manglet, og lite topper seriestarten i Norge. Nå håper vi regjeringene slipper løs PostNord-ligaen og breddefotballen snart også, for nordmenn er sulteforet på norsk ball, sier bookmaker Daniel.

Han er i likhet med to av de andre bookmaker-kollegaene inne på at seriegullet havner i Molde. Et utfall som oddssetterne i Tallinn priser til 2.55 ganger innsatsen.

Toppkamp i serierunde 1

Bookmakernes pokeress Svein Olav har også konkludert med utfallet av årets Eliteserie mellom alle floppene. Noen i kollegiaet lo godt, da den godeste SveinO serverte Kristiansund som sølv-kandidat bak Molde. KBK som fikk 0-4 av Aalesund i generalprøven, har slitt voldsomt med å finne nettmaskene i sesongoppkjøringen. Mange tror nedturen etter fjorårets sterke femteplass kommer i år.

Søndag er det serieåpning på Aker stadion. Bookmaker Svein Olav er forøvrig bosatt mellom de to byene, og blåser bare i nese av sine artige kollegaer. Kanskje er pallplass til KBK årets spill til 11 i odds hos bookmakerne?

-Møre og Romsdal har markert seg som et stort fotballfylke i en årrekke, og jeg tenker at en dårlig generalprøve gir en god premiere. Selv om jeg selvsagt håper at Molde tar hjem seriegullet i år, sier bookmaker Svein Olav.

Litt enige

Bookmaker Thomas har gjort mossing av seg, og har dermed fått samme postnummer som kollega Mikael. Duoen, som begge er tunge Manchester United-supportere, er også enig om mye i hvordan årets Eliteserie ender.

Topp 4 er Molde, Bodø/Glimt, Rosenborg og Vålerenga. Kristiansund spikres fast på 12. plass, og Strømsgodset og Sandefjord sendes ned i OBOS-ligaen.

-Det føles fantastisk endelig å få seriestart her hjemme, og årets Eliteserie blir mer spennende enn noen gang. Man skal ikke se bort fra at vi får litt av de samme som vi har sett i Premier League denne sesongen. Tidvis elleville målfester og resultater man ikke helt hadde sett for seg i forkant. Om man tar bort sesongoppkjøring, og trykket fra publikum, forsvinner også noen vesentlige moment for laga på banen. Dette blir fryktelig spennende, sier bookmaker Thomas.

Mer enn et glimt

Bookmaker Mikael er eneste i panelet som tror på en reprise for fjorårets suverene seriemester i norsk fotball. Bodø/Glimt tok historisk høye 81 av 90 mulige poeng, men har siden mistet flere nøkkelspillere. Hele frontrekka er erstattet, men det ble 1-1 i generalprøva borte mot Molde.

-Glimt leverte festfotball gjennom 30 serierunder i fjor. Da man trodde de ville sprekke, svarte de med å imponere enda mer. Når seriegullet var så godt som sikret, giret de bare enda mer opp. Det var moro å se på, uansett hvilken klubbtilhørighet man hadde. Kollektivet, fundamentet og strukturen, de har bygd opp i Bodø, tror jeg står til nok et seriegull. Selv om de neppe er 19 poeng bedre enn Molde i år, sier bookmaker Mikael.

Glimt prissettes til 5 ganger innsatsen hos bookmakerne i Tallinn.

Slik ender Eliteserien 2021 – tror bookmakerne i Tallinn

Dette er åpningsrunden søndag 9.mai

Bodø/Glimt-Tromsø

Molde- Kristiansund

Viking-Brann

Odd-Sandefjord

Vålerenga-RosenborgNYHETER