Slik tror bookmakerne Eliteserien ender - densistebookmaker

Slik tror bookmakerne Eliteserien ender

Bookmakerne i Tallinn er (nesten) samstemte i troen på seriegull til Bodø/Glimt. Det store spørsmålet er om flere enn Molde kan utfordre? Slik tror bookmakerne Eliteserien ender.

Lørdag 2. april er endelig Eliteserien tilbake. To år med pandemi og nedstenging, har gjort det krevende å både være klubb, spiller og publikum, men endelig er det vårslepp for 2022-sesongen. Det skjer når nyopprykkede HamKam tar i mot Lillestrøm på Briskeby klokka 16.00

To timer senere smeller det i Molde når Vålerenga ruller inn på Aker stadion. Trenerne har servert klare meldinger til hverandre i media de siste dagene, så det kan fort bli full fyr i teltet. Mellom den klare seriesølv-favoritten, og et lag på ørkenvandring etter et etterlengtet trofè i norsk fotball.

Bookmakerne i Tallinn betaler 2,50 i odds på seriegull til Bodø/Glimt. Molde(3,50) og Rosenborg(6) ligner de eneste utfordrerne. Eller kan Viking(10) stille et seriøst spørsmål fra “dypet”?

Les mer: Bookmakerne i Tallinn signerte breddefotballorakel

Tro på trippel seriegull

Rosenborg, som har rappet mange overskrifter og HamKams trenerapparat siden sesongen i fjor, gjester Aspmyra i rundens storkamp søndag kveld.


Bookmaker Daniels favorittlag er Molde. Tross det setter han serievinneren fra 2011,2012, 2014 og 2019 inn på andreplass.

-Som Molde-fan er det alltid tungt å ikke ha dem på topp, men må innrømme at Bodø/Glimt ser fryktelig sterke ut. Har en sterkere tropp enn noengang og skal ta dette. Som mange andre tror jeg RBK vil få det tøffere enn de selv håper. Årets skuffelse spår jeg blir LSK, sier bookmaker Daniel.

Kollega Mikael var den eneste av bookmakerne i Tallinn, som trodde Bodø/Glimt ville gjenta mestersesongen 2020. Da Glimt samlet ufattelige 81 av 90 poeng. De andre bookmakerne måtte se sitt gulltips Molde ryke, men i år har de fleste tatt rygg på Mikael. Nesten alle.

-Det blir mye likt som andre har tippet, men jeg var eneste som tippet nytt Glimt i fjor. Jeg registrerer at de fleste har lært leksen i år og tar rygg, uten moldenseren selvsagt. Svenno blir skuffet igjen, slår bookmaker Mikael fast.

Bookmaker Thomas er enig med kollega Mikael i hvem som tar de fire første plassene på tabellen, og ser også at Aalesund og Jerv får trøbbel som nyopprykkede.

-Dette er vanskelig å spå hvert år, men det er gøy å se hvem som treffer best innad i teamet. Topp-3 og bunn-3 er nok lettest. Resten er hipp som happ å spå ofte, sier bookmaker Thomas.

Les mer: Endre ble bookmakernes kunde nummer 80 000

Kan det gå?

Bookmaker og erke-moldenser Svein Olav har satt Molde øverst i sine tips også i år. I fjor var det Molde og Kristiansund som kom opp først av hatten, da pokeresset hadde sin årlige loddtrekning i hvordan rekkefølga i Eliteserien ville bli.

Et tabelltips som resulterte i en del verbale sleivspark og god latter i Tallinn. I år ser det ut til at bookmaker Svein O har tunet tipsene inn mot hva kollegaene har levert. Bortsett fra førsteplassen da.

-Jeg må tilstå at tipset på 1. plassen er litt preget av å være Molde-supporter. Glimt imponerer, så mitt kjære Molde må levere på høyt nivå om de skal slå Glimt, sier bookmaker Svein O.

Bookmaker Davy tror Viking blir hardeste utfordrer til Bodø/Glimt, og skyver Molde ned på tredjeplass. Ellers merker vi oss at nykommeren bookmaker Mats, er den i panelet med mest tro på Vålerenga. Fjerde plass gir trolig ikke kakefest på Intility, men gir i alle fall en opptur for Enga.

-Topp-6 sa seg litt selv for meg, mens de resterende 10 alle kan rote seg ned i nedrykksstriden, sier bookmaker Mats

Slik tror bookmakerne Eliteserien enderS

Svein OMikael ThomasDanielMatsDavy
Molde FKGlimt GlimtGlimtGlimtGlimt
GlimtMolde MoldeMoldeMoldeViking
VikingRosenborgRosenborgVikingVikingMolde
LSKVikingVikingVIFVIF
Rosenborg
RBKVIFS08RBKRBKLSK
VIFKBKVIF
S08S08VIF
S08LSKKBKKBKKBKS08
HamKamS08LSKHaugesundOddKBK
KBKGodsetHaugesundOddLSKGodset
TromsøHaugesund OddLSKHaugesundHaugesund
HaugesundTromsøStrømsgodsetTromsøGodsetOdd
GodsetSandefjord TromsøGodsetSandefjordTromsø
OddOddHamKamHamKamTILAalesund
JervHamKamSandefjordAalesundHamKamHamKam
AalesundAalesundAalesundSandefjordAalesundSandefjord
SandefjordJerv JervJervJervJerv


NYHETER