Populære «NM i flaks» har fått en lillebror - nå lanseres «NM i slots»

Spillgeneral Eirik: – Dette er sommerens kuleste happening

Den spinnville nyvinningen «NM i slots» lanseres med et stjernesmell. Gjennom et tosifret antall uker bys DU nå på fantastiske muligheter til å innkassere titusenvis av kroner og tittel på tittel i mesterbeltet! 

Vi får ti norgesmestere fordelt på elleve titler i slots, sier en oppglødd kasinosjef Eirik Thorvaldsen i Coolbet.com, samtidig som Den siste bookmakers ferske mesterskap hilser på spillverdenen for første gang.

Dette er «NM i slots»

Kort forklart: «NM i flaks» har fått en lillebror, som går under navnet «NM i slots». Alt handler om å maksimere din gevinst uansett hvilket innsatsnivå du spiller med.

Rett og slett et mesterskap for alle med et snev av konkurranseinstinkt. Med andre ord: din bakgrunn spiller ingen rolle.

Så bare for å sørge for at alle kjenner til hva slags morsom og spennende konkurranse vi snakker om: I en  digital verden er det, som kjent, helt vanlig å bruke engelske begreper, også i sport- og spillbransjen.

Nettopp «slots» er et godt eksempel på dette. Ordet betyr det samme som spilleautomater. Rettere sagt: enarmede banditter. Kjent som en gevinstmaskin med spinnende hjul.

Storslått mesterskap

Grunnene til å skulle prøve vinnerlykken i det rykende ferske konseptet «NM i slots» fra Norges beste bookmaker er mange.

Se bare her:

* Det skal kåres ti ukesvinnere som til slutt skal kjempe om 50 000 kroner i finalen.

* Nye spill hver uke.

* Hver ukesvinner vil få 5 000 kroner på konto, et flott diplom og en plass i finalen.

Konkurranser som perler på en snor

Mandag 27.mai går startskuddet.  Og det med et stjernesmell, på lag med den mest populære spilleautomaten på nettet.

Vi starter med godbiten Starburst og så tar vi den ene godbiten på rad og rekke. Ukesvinnerne får NM-tittel for det spesifikke spillet, og så gjør disse opp om «NM i slots»-tittelen i en spennende finale, sier Bookmaker-Eirik.

LES OGSÅ: Enebakk har Norgesmesteren i Flaks

SE VIDEO: Episode 10 av Den siste bookmaker –  Fersk NM-vinner i flaks:  Herregud, jeg er «shaky»

SE VIDEO: Episode 13 av Den siste bookmaker – Bookmaker-Anders: Det har vært en helt utrolig uke

NYHETER