Spillrådet tar deg med på innsiden av spillbransjen - densistebookmaker

Spillrådet tar deg med på innsiden av spillbransjen

Podcast-boomen har for alvor slått inn i Norge, og nå har spillselskapet som to år på rad har vunnet prisen for Norges Beste Bookmaker laget en podcast som tar deg med på innsiden av bransjen.

Coolbet har siden 2016 vært en aktør i markedet som har stått i bresjen for åpenhet, folkelighet og tett dialog med sine kunder og følgere. Det siste tilskuddet for å nå ut med sitt budskap er podcasten «Spillrådet» som kan høres på blant annet Spotify og hos Podcasts.

Her får du unik innsikt i hvordan det er å jobbe for et spillselskap. Alt fra informasjon om hvordan odds settes opp og vurderes, hvordan de ansattes hverdager er, elleville oddskuponger, morsomme historier samt råd og tips rundt aktuelle kampanjer.

Seks podcaster er så langt publisert

Siden lanseringen av podcasten i slutten av februar har gjengen bak Spillrådet laget seks podcaster, og rukket å vært innom mange forskjellige tema. Ansvarlig spill, innsikt i Coolbets omsetningstall, morsomme turer og opplevelser, store gevinster, oddstips, det brennende engasjementet i poker-Norge og ikke minst omstillingen etter pandemiens inntreden.

Nærhet til kundene en suksessformel

Mikael Mellqvist, som har jobbet i spillbransjen i over 12 år, og som i dag er ansvarlig for Coolbet Norge, forteller at podcast er en av flere gode måter å kommunisere på:

Mikael Mellquist er sjef i Coolbet Norge

«Vi som selskap har hatt et stort fokus på å være folkelige, åpne og ærlige mot våre kunder. Podcast er et voksende medium og episodene kan være lengre enn for eksempel episodene vi har laget gjennom Den siste bookmaker. Dette gir oss en mulighet hvor vi kan kommunisere med våre kunder og spillinteresserte på et nytt nivå.»

Den siste bookmaker har lagt merke til at åpenhet og folkelighet har vært to ting som har vært frontet tydelig hos dere, hvorfor er det så viktig?

«Jeg er overbevist om at dette er to av våre største suksessformler. Våre kunder vet hvem vi er og hva vi står for til enhver tid. Jeg vil anbefale alle som leser denne artikkelen om å sjekke ut dagens podcast som nylig ble publisert. Her får du møte en av våre nye ansatte, og ikke minst Geir Rødningsby, som er Coolbets representant for ansvarlig spill. Dette er et viktig tema og vil være lærerikt for mange. Det er slik vi mener det burde være i alle slags bransjer egentlig – mer åpenhet!» sier Mellqvist avslutningsvis.

Ønsker du å vite mer om Spillrådet eller lytte på podcastene? Da kan du ta turen innom Spillrådets facebook-side hvor alle podcaster legges ut samt annet innhold.

NYHETER