Spillselskapet som speiler nyhetsbildet! Hva vil skje i Exit-verdenen?

Spillselskapet som speiler nyhetsbildet med odds på ALT

Norges beste bookmaker er ute med odds på den populære NRK-serien Exit. – Det er helt naturlig at vi setter odds på det som engasjerer våre kunder, sier talsmann Mikael Mellqvist.

Over 700 000 nordmenn har allerede sett TV-serien inspirert på mørke og sjokkerende sider i Oslos finansverden. Ifølge filmskaperne skal 70 prosent av handlingen være basert på virkeligheten, og de resterende 30 fiksjon.

I sum en morsom, underholdende og direkte ubehagelig serie, som talsmann Mikael Mellqvist hos bookmakerne mener med stor sannsynlighet vil få en sesong 2.

– Mottakelsen denne serien har fått blant det norske folk, forteller at den har truffet et stort publikum. Filmskaperne har ubrukt råstoff vi med stor sannsynlighet vil få servert i en sesong 2. Der vil trolig også kjente skuespillernavn stå i kø for å få ei rolle. Vi har allerede fått henvendelser fra publikum på om vi kan tilby odds på Exit, og selvsagt setter vi odds på det nordmenn ønsker, sier talsmann Mikael Mellqvist i Den siste bookmaker.

Odds på alt

De har blitt kåret til Norges beste bookmaker de to siste årene gjennom det velrennomerte tippe- og fotballmagasinet Tips sin store gjennomgang av alle spillselskap i markedet.

Best på odds og utvalg var en del av underlaget for å bli Norges beste bookmaker. De feiret 3 år i det norske norske markedet før sommeren. Spillselskapet med base i Tallinn, men som i hovedsak er eid av nordmenn, setter odds på alt nordmenn ønsker prissetting av.

Bare i år har bookmakerne vurdert vinnersjanser på alt fra Kommunevalget, til breddefotballen ned til laveste nivå i alle fotballkretser, og til NRK-serien Exit.

– Våre oddssetteres hverdag er aldri kjedelig, og vi prøver å speile nyhetsbildet daglig gjennom å sette odds på det som engasjerer. Samtidig har vi en veldig god dialog med våre kunder. Når det gjelder TV-serien Exit var det nettopp noen kunder som spurte om vi kom med odds. Det gjorde vi da selvsagt. Vi har også odds på andre populære TV-program som Idol og Skal vi danse, forteller Mellqvist videre.

ENTUSIASTISK: MIkael Mellqvist forteller stolt om oddstilbudet du får hos Norges beste bookmaker.

Bookmakernes talsmann har selv en variert arbeidshverdag med alt fra kontraktsskriving til å engasjere seg i ultralokale nyheter. Spillselskapet hadde i høst odds på samtlige ordførerkandidater i alle kommuner landet rundt. Det vekte stor oppmerksomhet og ble populært lesestoff i norske aviser. Like populært har konsepter som Kommunepoker og KM i gratistipping vært. Nordmenn liker spill og odds, og hos Norges beste bookmaker får de odds på alt de ber om.

– Kommunepoker har for andre år på rad blitt Norges største pokerturnering, og nesten månedlig sender vi kunder på reiser til Las Vegas, England eller andre hyggelige destinasjoner i Europa på bakgrunn av premier de har vunnet i våre konkurranser. Det er mange som daglig er innom våre sider for å se hvilke konsepter vi tilbyr, og vi har mange gode tilbakemeldinger på at alt fra nisjer og ultralokalt oddsutvalg kan være like populært som odds på Premier League og Eliteserien, avslutter Mikael Mellqvist hos bookmakerne.

Kjendis-bonanza?

De tilbyr altså odds på en forskjellige utfall i en eventuell sesong 2 av Exit. Du kan blant annet satse på om den velkjente skuespilleren Mikael Persbrandt, partyfikseren Sverre Goldenheim, forretningsmannen Petter Stordalen eller Charter-Svein (Østvik) får en rolle i serien. Det kan du også gjøre på tidligere modell Aylar Lie eller artist Tone Damli Aaberge.

Rollefiguren Hermine ønsker seg barn på fjerde året med ektemann i Exit, men lite vet hun om at Adam har sterilisert seg for fem år siden. Norges beste bookmaker byr ut 1,50 i odds på at Hermines førstefødte i sesong 2 blir en gutt.

Samme odds kan du hente ut på om en av episodene i sesong 1 får minst 1 million norske seere.

LES OGSÅ: Bookmaker-Mikaels ultimate guide til en vellykket Las Vegas-reise

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP episode 6

Coolbet Opens første utgave episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker episode 8

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas episode 11

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så … episode 14

Startet tippelag for å realisere guttedrømmen – så skjedde det utrolige! – episode 15

Utmerkelsen «alle» jakter – men som bare én kan vinne – episode 16

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER