Norges beste tippelag ble kronet med tur til Las Vegas

Episode 15 av “Den siste bookmaker” Startet tippelag for å realisere guttedrømmen – så skjedde det utrolige!

Historien om Norges beste tippelag ble x antall lykkelige kapitler rikere, etter å ha blitt kronet som konger i selveste Las Vegas.

Forrige måned skrev Den siste bookmaker et reisebrev fra «the land of hope and dreams» med overskriften: Las Vegas-tur til terningkast 6!

Anledningen var å premiere Norges beste tippelag, fra Ekholt utenfor Moss, på velfortjent og uforglemmelig vis.

Kåre Le, Morten Minh Bui, Huy Tran og Daniel Yue utgjorde den kruttsterke kvartetten som triumferte, da spillselskapet Coolbet arrangerte NM for tippelag for andre år på rad.

Coolbet og solid spill fikset guttedrømmen

Og for en opplevelse gutta fikk, etter å ha vært påfallende overlegne i norgesmesterskapet. Gjengen landet nemlig en tilbakebetalingsprosent på over 800, nærmeste konkurrent 200!

– For alle som liker å spille poker og andre spill, er det å komme til Las Vegas en guttedrøm i seg selv. Dette har jeg gledet meg lenge til, innleder lagkaptein Daniel.

Allerede på flyplassen blir standarden på mange måter satt. Limousin og champagneglass ønsker seierherrene velkommen til en helg med spill og moro, før de innlosjeres på 5-stjerners hotellet Encore.

«Er dette en drøm»?

Kort tid senere kaster Østfold-gjengen seg ut i spillmekkaets yrende byliv.

– Det første jeg tenkte på, da jeg gikk ut fra hotellet og ut på «The Strip» var: «er dette en drøm»? Jeg har aldri opplevd noe så storslått. For min del var det utrolig gøy, forteller en av vinnerne.

«The Strip» er en 6,8 kilometer lang gate som er kjent for sine mange hoteller og kasinoer. Av verdens 30 største hoteller, ligger 20 av dem her.

– Det er jo stemning overalt. Det er folk som liker å spille og det er folk ute i gatene. Du merker at det skjer et eller annet overalt, forteller kvartetten.

Tett på Grand Canyon

En helikoptertur for å se USAs mest ikoniske naturattraksjon – Grand Canyon –  blir ett av mange spesielle øyeblikk i løpet av den relativt intensive – men eventyrlige – reisen.

– Grand Canyon var selvfølgelig en veldig fin opplevelse, lyder dommen etter å ha svevd over verdenskjente destinasjoner.

– Det kuleste med Las Vegas er at alt er så storslått. Kjempestore, fine bygninger. Hotellene er tre ganger større enn du tror de skal være. Det ser ut som om det er 100 meter å gå til dem, men når du først begynner gå tar det fort et kvarter, fortsetter den sterkt fotball- og oddsinteresserte gjengen, med aner fra Vietnam- og Hong Kong.

Seiret også i Vegas

I det hele tatt sørger den høyt verdsatte premien for at minnene blir uendelig mange.

– Inntrykket man får av å gå nedover The Strip, og det å se noe på hvert gatehjørne, har vært moro å oppleve. Las Vegas er helt fantastisk og innfrir alle forventninger. Bare det å se gondoler i Venezia-inspirert arkitektur …, sier guttene som for to år siden startet et tippelag, med drøm om å kunne finansiere en Las Vegas-tur …

Samtidig er det ikke til å legge skjul på at fire konkurransemennesker, på reise til selveste Sin City, må teste ferdighetene ved pokerbordet. Blant annet sørger én fra tippelaget for å vinne en turnering.

– De som ikke har så mange muligheter til å spille poker og andre spill i Norge, får jo masse tid og muligheter her i Las Vegas. Vi spilte en 150 dollar-turnering på Caesars Palace, ellers sjekket vi ut roligere steder med mer beherskede spill. Det er moro uansett hvor du er, avslutter aktørene på Norges beste tippelag.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas – episode 11 

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» – episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke – episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så … episode 14

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER