Stian Skandsen - densistebookmaker
Stian Skandsen

Stian Skandsen

Marketing Consultant

Coolbet er et lite selskap, så man blir nødt for å gjøre litt av hvert. Sånn sett er jeg kanskje en slags potet som kan utfylle litt forskjellige roller. Mye av det jeg gjør går på å hjelpe Mikael med noen av de oppgavene han har. Det er alltid noe å ta fatt i med ansvar for så mange markeder. Mikael kjenner jeg godt fra før der vi jobbet sammen tidligere. Vi trives å jobbe med hverandre, og da det åpnet seg en stilling i Coolbet i januar 2018, var det et naturlig valg for meg å gå dit. På fritiden liker jeg spesielt å gå på konserter og fotballkamper hvor stemningen er mer i fokus enn det som skjer på banen. For meg er det nettopp det ekte sport skal handle om, den lokale tilhørigheten. Jeg synes det er gøy å reise rundt og oppleve hvordan den er på forskjellige steder både i Norge og rundt om i verden.

Hva brenner du mest for å jobbe med?
Det er moro å kunne jobbe med noe som er sportsrelatert. Jeg er også en tilhenger av personlig frihet og synes at kampen mot det statlige monopolet er en viktig prinsippsak.

Hvor tror du Coolbet kommer til å være om 10 år?
Jeg ser egentlig ikke noe poeng i å spekulere 10 år frem i tid. Det er en veldig lang periode og nye utfordringer kan oppstå underveis, men jeg håper selvfølgelig at Coolbet er en viktig aktør i et norsk lisensiert spillmarked.

Hva er det meste du vunnet på sportsveddemål?
Jeg spiller sjelden for høye innsatser og på høy odds, så det er nok ikke så veldig spennende. Jeg er faktisk ikke sikker. 

Hva synes du er artigst å spille på?
Vintersport og norsk fotball.

BOOKMAKER TEAM

Eirik Thorvaldsen

Poker Manager Norway

Jan Svendsen

Chief Executive Manager

Mikael Mellqvist

Senior Brand Manager

Anders Karlsen

Chief Operational Officer

Yannick Svendsen

Chief Financial Officer

Geir Rødningsby

Team Leader Customer Support

Merethe Krohn

Poker & Event Manager

Ervin Järvlepp

Chief Marketing Officer

Viktor Tamm

Head of Services