Stjernemøter i England - densistebookmaker

Stjernemøter i England

Championship-vinnerne Pål Heimdal, Ove Heimdal, Helge Myklebust og Anders Solbakken er bare halvveis på sin vinnertur. De har allerede fått mengder med kule opplevelser og stjernemøter i England. 

Sammen med Eirik Aase og den fantastiske siden Championship Norge, er bookmaker-Mikael på ny tur. Denne gangen er det langtur og fotballbonanza, med fire kamper på bare seks dager på nivå 2 i England.


Det startet med Bristol City-Birmingham fredag kveld.
Her vinner gjestene 3-1 i en artig kamp. Der det ble fyr i teltet og bra kok på tribunene når hjemmelaget tok ledelsen allerede etter ett minutt. Før gjestene snudde alt.
– Flomlyskamper er de kuleste. Stemningen løftes enda et hakk da, kommenterer bookmaker-Mikael Mellqvist.
Over 22 000 tilskuere så godbit 1 på Championship-reisen.

Les mer: Slik får du mest ut av fotball-turen til England

Blackburn leverte bedre utenfor banen enn på

Lørdag var det videre. Noen timer i bil til Ewood Park, og den gamle storheten Blackburn. Våre vinnere fikk faktisk se Premier League-trofeet og mye annet snacks.


Blackburn ble seriemestere i 1995, men har noen sesonger på nivå 2 nå.
Oppgjøret mot Fulham inkluderte dog en rekke gode profiler. Den største Aleksandar Mitrovic ble matchvinner etter rundt timen spilt foran drøye 13 000 tilskuere.
Den serbiske spissen er toppscorer i Championship med 20 fulltreffere så langt denne sesongen. Dog var han betydelig mer komfortabel foran mål, enn å stille opp på bilde med våre vinnere.

Stjernemøter i England


Det gjorde derimot veldig mange andre (se alle bilder).


– Veldig kul opplevelse og gjestfriheten til Blackburn var stor, sier vinner Helge Myklebust.

Han får støtte av den andre vinneren Pål Heimdal:
– Manager Scott Parker var vennligheten selv. Stefan Johansen var veldig hyggelig også. Vi meldte til ham at vi ser ham snart igjen, påpeker Pål Heimdal, og sikter til onsdagens kamp som venter.


For våre vinnere skal videre.
Lørdagskvelden ble tilbrakt på klassiske Wings i Manchester. Med nydelig middag der stjerner som Wayne Rooney, Steven Gerrard, Robbie Fowler, Diego Maradona, Pep Guardiola og mange flere også har hatt gleden av et nydelig måltid tidligere.
– Crispy Duck og Sizzling Cantonense Steak som tilberedes på en rykende varm jernplate foran deg blir aldri feil, kommenterer matmonsen Mikael Mellqvist.

Swansea neste


Etter en «hviledag» for noen i Manchester søndag, mens de ivrigste sper på med Sheffield United-Bournemouth, går ferden videre til Wales mandag. Med to dager i en ny by med kamp tirsdag kveld: Swansea-QPR.
Onsdag er det siste stopp i London. Med derbyet Millwall-Fulham. Før det blir retur til Norge torsdag kveld.


– Vi merker allerede på responsen blant Championship-elskere. at dette har vært populært. Det blir nok en slik reise til høsten også, sier Eirik Aase og Mikael Mellqvist.


Neste godbit for de som spiller hos Norges beste bookmaker, er det spanske fyrverkeriet Barcelona-Real Sociedad.
2020 ser allerede ut til å bli opplevelsenes år!

NYHETER