Svein Olav Eidseter - densistebookmaker
Svein Olav Eidseter

Svein Olav Eidseter

Poker Manager

Jeg er 43 år, bosatt i Hustavika kommunen som ligger midt mellom Kristiansund og Molde. Det kan vel sies at jeg er mer enn gjennomsnittlig opptatt av poker, og har brukt det meste av min fritid siste 10 åra til å dyrke den hobbyen. Jeg hadde en ganske lang karrière som friidrettsutøver på hobby-nivå. Så når pensjonsalderen for friidrett var nådd, var det godt å ha funnet en ny sport i poker’n.

Hva brenner du mest for å jobbe med?

Det sier seg nok litt selv, for meg handler nesten alt om poker. Så å få tilrettelegge tilbud til pokerspillere i Norge er for meg pri en, og gir meg utrolig mye positiv energi i hverdagen.

 

Hvor tror du Coolbet kommer til å være om 10 år?

Jeg tror vi da har fått lisens i Norge, og er et av de ledende selskapene på det Norske markedet. Vi kommer fortsatt til å levere de beste oddsen i markedet, og poker tilbudet hos oss kommer til å være det beste i markedet.

 

Hva er det meste du vunnet på sportsveddemål?

Da må vi tilbake til riktig gamle dager, faktisk før det ble aldersgrense for tipping. Som 10 åring kjøpte jeg noen system bøker for tippekupongen. Lagde så et tippelag og solgte 10 andeler på 30kr til nabolaget. Allerede første helgen slo vi til med 12 rette og 62.000. Det ble 6200,- og ny Amiga 500 ble kjøpt inn 🙂 Har nok vunnet større summer senere. Men opplevelser med 6200,- for en 10 åring er nok størst i verdi.

 

Hva synes du er artigst å spille på?

Jeg har selvfølgelig tippet veldig mye på fotball. Spesielt Eliteserien og Premier League er jeg glad i. Men tro det enn ei, men det jeg koser meg mest med er å bette på “en dagers” cricket kamper (T20) Det er faktisk veldig spennende å følge med på, og der har man 4-5 timer med stor spenning for pengene.

BOOKMAKER TEAM

Daniel Vassbund

Head of Marketing - Norway

Eirik Thorvaldsen

Poker Manager Norway

Viktor Tamm

Head of Services

Mikael Mellqvist

Senior Brand Manager

Ervin Järvlepp

Chief Marketing Officer

Yannick Svendsen

Chief Financial Officer

Jan Svendsen

Chief Executive Manager

Geir Rødningsby

Team Leader Customer Support

Anders Karlsen

Chief Operational Officer