Swedish Gambling Award: Coolbet kan gjøre storeslem!

Swedish Gambling Award: Coolbet kan gjøre storeslem!

Den siste bookmaker er nominert i to av tre klasser i en ny prestisjetung kåring, der hensikten er å løfte frem og premiere initiativ som skaper et sunnere spillmarked i Sverige.

– Det er alltid hyggelig å bli nominert til priser, og det viser at vår jobb i Sverige og andre steder legges merke til. Her er vi nominert i to klasser i likhet med anerkjente Svenska Spel, sier talsmannen for Coolbet, Mikael Mellqvist – og retter søkelyset på den ferske spillreguleringen hos «Søta bror»:

– Jeg håper nå at norske politikere ser mot våre naboland Danmark og Sverige, der lisens er vedtatt – noe det også blir i Nederland, sier Mikael.

Swedish Gambling Award

Det er «Spelbranschens riksorganisation» (Sper) som står bak utdelingen av Swedish Gambling Award, for å skulle skape forbilder i det svenske spillmarkedet.

Utmerkelsene skal berømme initiativ knyttet til ansvarsbevissthet og en sunn utvikling.

«Fornøyde kunder innebærer blant annet at spill først og fremst ikke skal handle om å vinne mye penger og store bonuser, men å ha det morsomt og bli underholdt», skriver Sper , nærmest i ren Coolbet-ånd.

Det skal deles ut tre priser, fordelt på kategoriene: «Sustanability», «Customer satisfaction» og «Leadership».

Se ALLE nominerte her!

– Pengespill skal være gøy!

Det er i de to førstnevnte klassene at Mikael og resten av gjengen i Den siste bookmaker kan innkassere ytterligere heder og ære i mesterbeltet.

– Å spille skal være gøy og ingen skal få problemer på grunn av spill. I over 15 år har Sper jobbet for kundenes beste, og samarbeidet med medlemmene om selvregulering gjennom retningslinjer for markedsføring og spillansvar, skriver Sper på sine hjemmesider.

Ekstra gledelig er det at de aktuelle Coolbet-nominasjonene kommer på en tid der tilliten til spillbransjen generelt scorer relativt lavt, når det gjelder «kundetilfredshet». Dette i lys av en fersk bransjerapport utarbeidet av Kvalitetsindex.se.

– Jeg har jobbet med spillbransje-utfordringer i drøye 20 år. Det er derfor spennende å få sjansen til å være med på å løfte frem de gode eksemplene og forbildene som finnes. I slutten av 2019 er det tid for å kåre en vinner i de ulike kategoriene, sier Thomas Nilsson, administrerende direktør i Swedish Gambling Award.

Vant nylig internasjonal pris

Det er bare noen få uker siden spillselskapet Coolbet ble kronet med tittelen «Mobile Sports Product of the Year» under International Gaming Awards (IGA) i London.

MEN: som en viss fotballtrener fra Orkdal, også kjent som Nils Arne Eggen, én gang sa: «De viktigste kampene er de vi fortsatt ikke har spilt».

Og det er tydeligvis også mentaliteten, i overført betydning, hos Den siste bookmakers daglige leder, Knut Thjømøe.

For etter å ha mottatt IGA-prisen, understrekte han at spillselskapet vil være på tå hev, også i fortsettelsen.

Både innenfor og utenfor kongeriket Norges grenser, for å nå målet om de beste kundeopplevelsene,

– For våre spillere betyr dette at vi hører, ser og søker etter det beste produktet vi kan tilby våre kunder, sa Thjømøe.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP – episode 6

Coolbet Opens første utgave – episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker -episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie – episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» – episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas – episode 11 

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER