Nå skal poker-Norge ta tilbake rekorden fra Finland - densistebookmaker

Nå skal poker-Norge ta tilbake rekorden fra Finland

Det er vennlig rivalisering mellom de ulike nasjonene hos bookmakeren i Tallinn. Nå har Finland slått ny poker-rekord for en nasjon med 945 unike spillere i en enkel turnering. Da mobiliserer Norge sterkt.
– Her må vi svare. Norge skal være pokerland nummer 1. Den rekorden skal ikke finnene ha for lenge, sier pokersjef Svein Olav Eidseter klart og tydelig.
Det var 925 deltagere i main event online forrige uke. Det betyr at det satses hardt om dagen hos Norges beste bookmaker.
– Vi både håper og tror på over 1 000 deltagere. Det blir lagt ut som avslutningsturnering for påskeprogrammet og spilles mandag. Her bør alle pokerelskere i Norge kjenne sin besøkelsestid. Vi skal vise Finland at pokerinteressen er enda større i Norge, enn i landet med de tusen sjøer, sier moldenseren som ellers bruker dagene til å sette opp venneturneringer, naboturneringer, lagmesterskap og mye – mye annet.

Pokerboom

Bookmakerne i Tallinn har aldri før hatt flere pokerspillere, og det er Norge som er i tet.
– Hele Norge spiller poker, og bare hittil i april har over 3 200 unike nordmenn spilt poker hos Coolbet. Klarer vi å mobilisere en tredjedel av de i denne turneringen, så er det rekord. Det må vi klare. Her har Finland færre spillere, men de mobiliserte ekstra i den ene turneringen.
Det skal vi gjøre nå også, sier Svein Olav Eidseter og frir til poker-Norge.
Bookmaker-Mikael har også ståltro på at det blir ny rekord.
– 1 000 spillere ville vært fantastisk, og for en turnering å vinne. Klarer vi 1 050 spillere, så er det Norges største turnering. Det bør vi fikse. Det vil være en forrykende avslutning på påsken, sier Mikael Mellqvist.

Fin premiepott

Thomas Måleng sier han skal få med halve Asker i denne turneringen.
– Jeg frir til Asker-folket og omegn. Her må dere være med. Dette blir råkult, sier Thomas Måleng.
Rundt barne-TV mandag starter turneringen med det passende navnet Norges største pokerturnering (late reg i tre timer og masse Bountys).
Med mål om 1 000 deltagere, vil det bli en fin premiepott også.
– Men det skal premieres før turnering også. Vi kommer ha masse konkurranser hele påskeuken. Her må man følge med, avslutter Svein Olav Eidseter.

NYHETER