Fra Eliteserien til Norges beste bookmaker - densistebookmaker

Fra Eliteserien til Norges beste bookmaker

Januarvinduet er bare en uke gammelt og allerede nå kan bookmakerne presentere sin andre forsterkning: Asgeir Kvalvik fra Kristiansund Ballklubb.

Norges beste bookmaker ligger ikke på latsiden i det overgangsvinduet har åpnet for signeringer. Siste mann ombord er hentet fra den beste rekke i norsk fotball. Eliteserien.

– Jeg er veldig glad for at Asgeir Kvalvik (29) bytter ut mediesjefjobben i Kristiansund Ballklubb med jobb hos bookmakerne i Tallinn, smiler talsmann MIkael Mellqvist og ønsker Asgeir Kvalvik velkommen til spillselskapet som de siste to årene er kåret til Norges beste bookmaker:

– Takk for det! Dette vet jeg blir utrolig gøy og lærerikt. Jeg har vært engasjert og nysgjerrig i bransjen lenge, og da muligheten i Coolbet dukket opp var jeg aldri i tvil. Det er et utrolig spennende selskap med masse flinke folk, som har imponert meg fra første dag de gikk online i 2016. Nå ser jeg frem til å bli bedre kjent med mine nye kolleger, og ta fatt på jobben som Head of Marketing, sier Asgeir Kvalvik.


Går for tittel nummer tre i rad

Bookmakernes siste nysignering får lov å beskrive seg selv.

– Jeg blir 30 år gammel i mars, og kommer fra Norges vakreste kystby – Kristiansund. Her bor jeg med samboer og masse fin familie rundt meg. Jobbkarrieren startet for alvor i 2013 da jeg reiste til Bergen og endte opp som personlig assistent for Idar Vollvik. Vi delte kontor sammen noen år, noe som ble fantastisk lærerikt for meg. Her fikk jeg virkelig prøvd meg og lærte masse om kreativ markedsføring. En mann jeg har stor respekt for og god kontakt med den dag i dag. Grunnlaget og jobben i Bergen var nok sterkt delaktig da jeg vendte snuten hjemover og fikk jobben som mediesjef i Kristiansund Ballklubb da de rykket opp til Eliteserien 2016. Her har jeg hatt ansvaret for klubbens digitale plattformer, mediehenvendelser og en sponsor-portefølje. Ønsker å benytte anledningen til å takke KBK for 3 magiske år, og ønsker de masse lykke til i årets sesong! Vi får håpe at jeg en vakker dag i fremtiden kan vurdere KBK som sponsorobjekt for min nye arbeidsgiver, sier Kvalvik.

– Fra Eliteserien til Norges beste bookmaker? Er det ønske om å vinne trofeer som gjør at du bytter?
– Hehe, ja – det ble ingen trofeer i løpet av min tid i Kristiansund Ballklubb. Likevel føler jeg uten tvil at jeg har vært på et vinnerlag de siste tre årene. For meg handler det om å få ut det beste man absolutt kan ut i fra forutsetningene. Det har man absolutt klart i KBK, og det er jeg stolt av å ha vært en del av. Nå kommer jeg til Coolbet som har vunnet prisen for Norges beste spillselskap 2 år på rad. Bak de kåringene ligger det mye hardt arbeid, og der skal jeg hvert fall ikke være en bremse. Nå går vi for 3 på rad, svarer en offensiv Asgeir Kvalvik.


Satser på sosiale medier

2020 blir et gigantisk sportsår med både OL og EM i fotball samt allerede et stort håndballmesterskap på hjemmebane neste uke.
– Jeg har jobbet med markedsføring i en del år, og spesielt sosiale medier, omdømmebygging og sponsorarbeid er noe jeg behersker godt. Vi kommer til å videreutvikle satsingen vår på en rekke kanaler, så det er bare å følge med. Vi skal fortsatt være det mest åpne og transparente spillselskapet – så jeg er alltid klar for en god dialog. I tillegg vil jeg fokusere en del på casino, hvor vi forøvrig søker nye samarbeidspartnere. Om noen der ute føler seg truffet eller føler de har en god idé de ønsker å presentere, så ikke nøl med å ta kontakt med meg, sier 29-åringen og legger til:
-Det som har imponert meg mest med selskapet som Jan Svendsen og Anders Karlsen ligger bak er måten de har valgt å markedsføre seg på. Som spillselskap er de åpen, ærlig og veldig tilgjengelig. De har også et synlig og viktig fokus på ansvarlig spill, noe jeg setter høyt. Så er de så og si alltid markedsledende på odds, som selvsagt er viktig for alle tippe-glade nordmenn. Dagens oppfordring fra meg: Sjekk oddsen!, avslutter bookmakernes siste ny-signering Asgeir Kvalvik.
Det kommer garantert bli mye mer fra Asgeir Kvalvik i serien Den siste bookmaker, så følg med…

NYHETER