Topp 20-listen for gutta i Tallinn - densistebookmaker

Topp 20-listen for gutta i Tallinn

To år på rad er gutta i Tallinn kåret til Norges beste bookmaker av spillavisen TIPS. De har for lengst passert 50 000 norske kunder. Her er siste topp 20-liste over byer med flest kunder.

Bookmaker-Mikael og de andre i Tallinn har nemlig god kontroll på hvilke byer de er størst i.
– Oslo er overlegen ener, og så er det som de fleste andre. Bergen på 2. plass, Trondheim rett bak, og så Stavanger og Kristiansand som de neste på listen, sier talsmann Mikael Mellquist og er ikke overrasket:
– Nei, dette er store byer med norsk målestokk. Alle har de lag i toppidretten og Eliteserien i fotball spesielt. Det betyr mye for vår #sjekkoddsen – satsing.

Les mer: Nye rekorder og bursdagsfest i vente

Topp 20-liste

På 6. plass er det Tromsø. 7. plass er Drammen i antall kunder, og så kommer Skien, Bodø og Moss som topp-10.
– Moss er min hjemby. Hyggelig at de er så høyt oppe. Jeg får håpe fotballaget klatrer opp til topp-10 i Norge også om noen år, sier Coolbets talsmann – som faktisk trener yngres lag i favorittklubben.

Fra 11. – 20. plass i antall kunder ser det slikt ut.

11. Ålesund
12. Sandnes
13. Molde
14. Kristiansund
15. Haugesund
16. Fredrikstad
17. Harstad
18. Sandefjord
19. Porsgrunn
20. Sarpsborg

– Vi ser ofte det kommer en vekst rundt Kommunepoker-satsingen, og vi skal fortsette å være lokale. Vi har som mål å ha odds på alle fotballag i Norge, og har egentlig allerede hatt det også. Serievinnerodds på alle divisjoner i landet var ute i noen uker før Covid-19 dessverre stoppet alt, sier Mikael Mellquist og legger til:
– Så fort alt blir avklart hvordan sesongene i lavere divisjoner blir, skal vi oppdatere å legge ut dette igjen. Vi vet det betyr mye for våre kunder at vi har masse lokale odds. Skal man være Norges beste bookmaker bør det også stå på oddslistene, argumenterer Mikael Mellquist.

Les mer: Starter 2020 med ny norsk pokerrekord

NYHETER