Trenger ikke kartleser for å sjekke oddsen - densistebookmaker

Trenger ikke kartleser for å sjekke oddsen

Rallyfører Eyvind Brynildsen har vanligvis assistanse når han skal finne raskeste vei til mål. Med #Sjekkoddsen er grunnlaget allerede lagt for å bli en vinner.

I sin Skoda Fabia R5 og med Ilka Minor i kartleserstolen skal Brynhildsen kjøre for teamet Toksport WRT denne sesongen. Første sjanse er EM i Latvia og Rally Liepája 14.-16. august. Det betyr endelig sesongstart i et spesielt år.

-Jeg kjenner meg i toppform, og er spenna klar for å endelig få kjøre konkurranseløp igjen, sier Eivind Brynildsen.

Les mer: #Sjekkoddsen like viktig som spillebudsjettet

Våler-mannen tok det rolig mot slutten av 2019, for å satse fram mot denne EM-sesongen. Med blant annet bookmakerne i Tallinn på laget, har Eyvind Brynhildsen faktisk vært i forberedelses-modus etter fjorårets Rally Liepája.

Forberedelser er alt

Han er en av landets mest talentfulle rallykjørere, og har tross sin fortsatt unge alder dratt på seg et lass med rutine. Debuten i et internasjonalt mesterskap kom tilbake i 2006 som 18-åring.

14 år senere er mossingen fortsatt klar på at forberedelser er nøkkelen til all suksess.

Det gjelder om det er en krevende rally-løype eller et underholdningsspill som skal fylles ut til levering. Forskjellen er at #Sjekkoddsen allerede har gjort jobben når odds-spillet skal leveres. Der trenger ikke Brynildsen sin solide østerrikske kvinnelige kartleser Ilka Minor. Fasit er kun et par tastetrykk unna.

Les mer: Vegas Daniel sjekker alltid oddsen

-Som i alt annet ligger detaljene i forberedelser. Derfor bruker jeg alltid #sjekkoddsen for å spare tid, øke sjansen for å vinne og få best odds på mine underholdningsspill, forteller Brynildsen.

#Sjekkoddsen er kartleseren

Odds-spill handler om mye av det samme som i hverdagen eller innen idrett. Sannsynlighet for ønsket utfall. Om du vurderer sjansen for å lykkes til 50 prosent, skal rett odds være 2. Om den er høyere har du verdi på spillet ditt. Får du betalt lavere enn 2-gangen, er det trolig smart å sjekke andre aktører i markedet.

Der har bookmakerne i Tallinn innført spillbransjens egen kalkulator. #Sjekkoddsen. Enkelt og greit kan du sammenligne odds for dine spill, og finne ut hvilken aktør som betaler best for nettopp dine vurderinger.

Det blir som når nordmenn sammenligner pris på matvarer, telefonabonnement, strøm og andre kostnader i hverdagen. De fleste går etter høyest mulig kvalitet for lavest mulig pris.

Les mer: #Sjekkoddsen gir økt underholdning og verdi

-Jeg er en magefølelse fyr, som alltid også går etter magefølse. Dog vurderer jeg alt jeg gjør ut i fra pris, kvalitet og verdi. Derfor gjør jeg også det på spill, avslutter rally-esset Eyvind Brynildsen.

Eyvind Brynhildsen stoler mest på sin egen intuisjon, og ser alltid etter det beste å oppdrive i markedet. Om det er rally eller et spill.


NYHETER