Vinn tur til Las Vegas - densistebookmaker

Vinn tur til Las Vegas

Alle gode ting er tre heter det. To ganger tidligere har vi tatt med noen av våre lesere her på Den siste bookmaker på tur til Las Vegas. Når verden er normal gjør vi nok en tur.

Skal du ha en sjanse til å bli med til byen som aldri sover, må du svare på spørsmålet:

Hva mangler i denne videoen?

Samt kanskje nevne hvem du vil dra på tur med.

Deltar begge i konkurransen, er jo sjansene til å vinne dobbelt så store.

Les mer: Satset 0 – vant over 50 000 kroner

Tur til Las Vegas

Lars Erik Aarstad trodde nesten ikke det var sant når han vant turen til Las Vegas i 2018.

– Planen vår var faktisk Monaco i april og Las Vegas i juni. Det var før Covid-19. Når verden er “normal” igjen, og vi kan reise på en trygg og god måte til USA, skal vi i vei med noen av våre lojale kunder og følgere. Det blir spennende å se hvem som vinner denne gangen, sier bookmakernes talsmann og reiseleder Mikael Mellquist.

Over 4 000 nordmenn følger Den siste bookmaker, som skal stå for en unik og åpen informasjon om livet i spillverden.
Der har de fått se hvordan bookmakerne i Tallinn jobber gjennom opp- og nedturer med Anders, Jan, Mikael, Thomas og alle de andre.

To gutter fra Romsdal vant en konkurranse i fjor, som sendte dem hele veien til Las Vegas:

✈😀VINN TUR FOR TO TIL LAS VEGAS✈😀1) Fortell oss HVEM DU VIL oppleve den amerikanske storbyen med? Vi lover blant annet billetter til NHL-kamp, opphold på 5-stjerners hotell og MINNER for livet. 2) Og hva vil du helst oppleve i selveste Vegas? 👍Tommel opp for hockey.😀Latter for show.😲Wow for fantastiske restauranter.Les mer her: https://www.densistebookmaker.com/vinn-tur-for-to-til-las-vegas/KONKURRANSEVILKÅR: – Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.– Det er 18 års aldersgrense på konkurransen.– Du kan kun angi ett svar.– Du må like Den siste bookmakers Facebook-side for å delta.– Siste mulighet for å angi svar er 27. februar kl. 23.59. En vinner trekkes 28. februar.– Vinneren må kontakte oss senest 48 timer etter trekningen.

Posted by Dokumentar – Den siste bookmaker on Wednesday, 20 February 2019

Trenger du hint på hva ordet som mangler i videoen er, ser du det sikkert på Discovery Networks i en reklamepause de neste ukene.

Samt finner det også på www.densistebookmaker.com.

Bookmakerne har nemlig laget TV-reklame

Les mer: Episode 18 av den siste bookmaker. #sjekkoddsen blir tv-reklame

NYHETER