Den siste bookmaker ble HISTORISK – kåret til Årets bookmaker!

Episode 16 av “Den siste bookmaker”: Utmerkelsen «alle» jakter – men som bare én kan vinne

Den siste bookmaker innkasserte nylig en historisk bragd i en ambisiøs spillbransje. Kanskje ikke så rart at vinnerlaget er av det stolte slaget om dagen …

En legendarisk, amerikansk idrettsutøver uttalte en gang: «Du er ikke en ekte mester før du har forsvart en tittel. Å seire én gang kan skyldes flaks. Å vinne to ganger viser at du er best!»

Magnus Carlsen, Cecilia Brækhus og Brasil og Pelé er gode eksempler på ekte vinnere som har levd opp til visdomsordene fra den gamle idrettshelten, Althea Gibson.

OG: Nå kan også ansatte i Den siste bookmaker, kjent som Coolbet, klappe seg selv på skulderen, gå med rak rygg og vite at spillselskapet har dokumentert å være best i klassen.

Tittelen er ikke til å ta feil av: «Årets bookmaker».

Igjen!

Det er spillavisen Tips som står bak den omfattende testen, etter å ha gått alle selskapene i sømmene. Den store undersøkelsen har vært grundig gjennomført siden 2002.

Historisk triumf for Den siste bookmaker

For første gang i historien er det et selskap som vinner for andre året på rad.

Det er derfor en tydelig stolt og lykkelig Bookmaker-Mikael som forbereder storfint besøk i spillselskapets lokaler i den estiske hovedstaden, Tallinn.

– Det er en litt spesiell dag i dag, vi får en ny pris. Våre odds er jo best i landet, og nok en gang er vi kåret til Norges beste bookmaker som må feires med stil, innleder Mikael.

Derfor byr han mer enn gjerne på frukt, marsipan-, og sjokoladekake i anledning denne historiske augustdagen for Den siste bookmaker.

«Vi gjorde det igjen», står det på den innbydende baksten.

Som du kan se i videoen ovenfor, er det utvilsomt full rulle for Norges beste spillselskap om dagen.

Den fungerende daglige lederen, Anders Karlsen, beskriver hverdagen som fantastisk. Spesielt etter at lærkula igjen ruller på den britiske fotballøya og at Coolbet altså forsvarte tittelen som «Årets bookmaker»!

Avslører gulloppskriften

Seiersresepten?

– Først og fremst seiret vi på grunnlag av lojale kunder. Vi vant på helheten blant seks kategorier og 30 forskjellige spillselskap. Det vil si stor konkurranse, der Coolbet vant for «beste brukervennlighet» og «beste inn- og utbetalinger». Det at kundene får pengene raskt utbetalt er viktig med tanke på troverdigheten når folk velger spillselskap, forteller Bookmaker-Anders.

Den siste premien viser dessuten at selskapets rundt 90 år lange erfaring fra bransjen bærer frukter, igjen og igjen.

Uten at suksessen skal legge noen demper på fortsettelsen.

– For å bli enda bedre, vet vi hva vi må gjøre. For det første ser vi på forbedringspotensialene i testen. Det som er bra nok i dag, er aldri bra nok i morgen. Vi fokuserer hele tiden på å utvikle oss videre.

– Nå vet vi hva vi skal jobbe for det neste året. Kanskje vinner vi for tredje år på rad også?, sier Anders og plasserer ydmykt og stolt det ferske sølvtøyet i det stadig mer innholdsrike premieskapet.

Glad på kunders vegne

Samtidig synes det som om den åpne og tilgjengelige informasjonen verdsettes høyt blant de som er interesserte i sport og spill. På hjemmesiden står det da også at Den siste bookmaker ønsker «å være åpne med informasjon du etter all sannsynlighet ikke finner på noen annen bettingside».

I den sammenheng viser CEO-Anders frem tall som dokumenterer at Den siste bookmaker nylig har delt ut store gevinster til noen heldige kunder.

Uten at det ser ut til å ta fra ham smilet om munnen.

– Selvsagt er det hyggelig at kunder vinner, sier Anders.

Én mann ut, ny mann inn

På samme tid som Den siste bookmaker krones med nye, strøkne titler, har det velkjente bookmaker-ansiktet Stian valgt å fortsette arbeidslivet utenfor spillverdenen.

– Nå skal jeg gi meg i Coolbet. Jeg har hatt en fin tid og gir meg på topp. Vi har fått inn en ny person, som er sportsidiot, til å ta over for meg, sier Stian, og introduserer med det sin 23 år gamle etterfølger.

– Jeg heter Thomas Måleng, opprinnelig fra Moss, men bosatt i Asker. Jeg tar over for Stian, det gleder jeg meg veldig til. Å jobbe for Coolbet fremover tror jeg blir veldig lærerikt og spennende! sier Thomas, som kanskje seerne husker som en av konkurransevinnerne fra tidligere episoder av Den siste bookmaker.

Se mer av den «Den siste bookmaker»:

 

Velkommen på innsiden av spillbransjen – episode 1

Manchester United snur – spilltopp taper stort – episode 2

Coolbet setter alltid ansvarlig spill først – episode 3

Full krig – episode 4

Ren magi i poker-NM – episode 5

Coolbet elsker engelsk fotball og MGP episode 6

Coolbet Opens første utgave episode 7

Coolbet Open og Kommunepoker episode 8 

Coolbet tar med vinnerne på slottsferie episode 9

Fersk NM-vinner i flaks: – Herregud, jeg er «shaky» episode 10

Rå tipping fikset guttedrøm og tur til Las Vegas episode 11

«En kvart million kroner står på spill, stemningen er til å ta og føle på» episode 12

Bookmaker-Anders om Poker-NM i Dublin; Det har vært en helt utrolig uke episode 13

Thomas (23) måtte le av limo-sjåførens Las Vegas-hyllest, men så … episode 14

Startet tippelag for å realisere guttedrømmen – så skjedde det utrolige! – episode 15

 

«Den siste bookmaker» i sosiale medier:

 

Facebook

Instagram

YouTube

NYHETER