Satset 10 kroner - vant en kvart million på NHL - densistebookmaker

Satset 10 kroner – vant en kvart million på NHL

Er årets beste oddskupong spilt allerede i februar? En finsk oddskunde satset 10 kroner og cashet ut nesten en kvart million etter blant annet seks uavgjorte kamper i NHL!

– Denne kupongen kommer nok henge på veggen i Finland. Det er fantastisk spill. Å treffe på en oddskupong til over 24000 i odds er utrolig, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com.

Kupongen inneholdt seks uavgjorte kamper fra NHL kombinert med seirer for Boston, Colorado og Washington.
– De tre lagene som skulle vinne hadde relativt god kontroll, men U-spill er jo ikke sikre. Der kan man alltid ryke helt til siste sekund, sier Mikael Mellqvist og forteller at de sender ut diplom til den norske kunden som har ukens beste oddskupong.

Les mer: Ble igjen kåret til årets bookmaker på mobil

Vant en kvartmillion på NHL

– Normalt så ligger den rundt 300-400 i odds. Det sier hvor utrolig bra dette spillet er. Jeg kan ikke huske å ha sett en kupong med høyere odds gå inn hos Coolbet, sier talsmannen.

– Vi merker at flere og flere som liker multikuponger velger våre odds. Når vi er litt bedre på en kamp så blir forskjellen kanskje ikke enorm, men den er synlig. Den er enda større på dobler og tripler om man sammenligner. Tar man 4 eller flere kamper kan oddsforskjellene i noen tilfeller være gigantiske. Derfor er det alltid lurt med #sjekkoddsen og spille der man vinner mest, avslutter Mikael Mellqvist.

NYHETER