Vant NM-titler hos Norges beste bookmaker - densistebookmaker

Vant NM-titler hos Norges beste bookmaker

Stein Halvorsen og Martin Grodås Alnes vant NM-titler og skal være med på folkevandringen til Dublin sammen med bookmakerne i Tallinn.

Bookmakerne er blitt nordmenns foretrukne pokerbrand, og noterte en knusende norgesrekord med massive 2 428 deltakere til freeroll-NM.

Til slutt var det Stein Halvorsen som satt igjen med alle chipsene på onlinefilten.

-Jeg har hatt en drøm om en NM-tittel i alle år. Sånn sett er det kanskje litt feil turnering å vinne, men det var et stort og tøft felt. Det var moro å spille uten press, og jeg tenkte ikke på at dette kunne bli seier før finalebordet. Etter dag 1 lå jeg som nummer 81 av de 283 som tok seg videre. Jeg fikk et fantastisk run som start på dag 2 med en tripling. Jeg hadde egentlig fokus på en plass innen topp 100. Med to bord igjen vant jeg en nøkkelspot mot Kristin Enlien med 6,5 mill på bordet. Jeg får et 5 mill bud fra henne, og ser ned i et par-10. Jeg callet, og paret sto hele veien. Da var jeg snart oppe i 30 mill, og jeg var chippie inn på finalebordet. Der forsvant den ene etter den andre. Heads up var det lenge jevnt, der vi hadde rundt 80bb hver. Det gav fint med rom for spill, og så vant jeg til slutt, oppsummerer Stein Halvorsen.

Vant NM-titler

Selskapet som toppet Norges beste bookmaker-kåring i fjor for tredje gang i rad. var i år sponsor for øvelsene freeroll og main event under Online-NM.

Norgesrekorden på 2 088 overlevde årets main event online, der bookmakerne i Tallinn samla 1 928 nordmenn rundt filten i sin pokerklient.

-Vi er fornøyd med deltakelsen under main event, for vi skal huske at Norgesrekorden ble satt i 2021. Det mens restriksjonene var på sitt tøffeste, og nesten alle satt hjemme alene, sier pokeresset Svein Olav Eidseter.

Ved siden av Stein Halvorsen var det Martin Grodås Alnes, som vant NM-titler hos bookmakerne i Tallinn.

En del av premien er deltakelse under NM i Dublin i tillegg til Coolbet Open-pakke i mai.

– Det føles ekstremt herlig å vinne Norgesmesterskapet. Nå har jeg også planlagt med en kompis, så da blir det Dublin på meg, sier norgesmester i main event, Martin Grodås Alnes.

Bookmakerne er også i 2022 stolt sponsor av poker-NM i Dublin, som endelig er tilbake som et live -arrangement på Citywest hotel utenfor den irske hovedstad.

-Jeg skal til Dublin i 10 dager. Det blir å spille mange turneringer, og så vurderer jeg Coolbet Open når jeg ser hvordan det går i Irland. En NM-tittel er få forunt, og det gir mye motivasjon for å fortsette. Det har haglet inn meldinger, og det er bedre enn bursdag dette. Tøflene er den viktigste delen av premien, og ellers tenker jeg ikke så mye på tittelen. Det er en anerkjennelse og veldig moro selvsagt, sier freeroll-Norgesmester Stein Halvorsen videre.

Les mer: Bookmakerne i Tallinn signerte breddefotballorakel

Hyller bookmakernes pokersatsing

I det bookmakerne i Tallinn ser frem mot NM i Dublin i april ruller Kommunepoker inn i sitt tredje fylke. Nytt av året er at alle kommunemestere sendes direkte til Tallinn og Norgesfinalen på bookmakernes regning.

Før den tid skal Coolbet Open spilles. Der kan nordmenn, som kjøper seg inn hos bookmakerne til de åtte NM-øvelsene i Dublin, sikre seg deltakelse gjennom en Last longer-premie. En Coolbet Open – pakke med verdi på 1300 euro.

Gjennom pandemien har bookmakerne i Tallinn samlet Norge til et pokerrike i sine lavterskelturneringer og større pokerevents. Det har gjort ventetiden på et nytt Dublin-NM kortere. Trolig vil det bli rene folkevandringen med pokerglade nordmenn uka før påske til den irske hovedstad.

-Coolbet skal ha all ære for at pokerinteressen i Norge trolig aldri har vært større. Spesielt vil jeg rose Svein Olav, som har engasjert seg veldig og satsa mye på pokermiljøet. Takket være blant annet konkurranser, egne streamere og et bredt utvalg turneringer, har det tatt helt av og bygd pokermiljøet stort og flott. Jeg spiller kun hos Coolbet, og gleder meg stort til å representere dem under NM i Dublin, avslutter Stein Halvorsen.

Les mer: Endre ble bookmakernes kunde nummer 80 000

NYHETER