Vegas Daniel sjekker alltid oddsen - densistebookmaker

Vegas Daniel sjekker alltid oddsen

Daniel Yue fikk navnet Vegas Daniel av bookmakerne i Tallinn. Etter å ha vunnet tre konkurranser, og like mange reiser i premie. Læreren fra Moss vet hvor viktig #sjekkoddsen er for vinnende spillere. 

Hashtaggen #sjekkoddsen er bookmakernes reminder på at man alltid skal se etter den beste oddsen tilgjengelig i markedet. Det er spillbransjens priskalkulator, der du med noen enkle tastetrykk raskt finner ut hvor nettopp dine objekter betaler mest tilbake.

Nordmenn er både kvalitet- og prisbeviste. Det gjelder også på odds.

-Det er veldig viktig for meg å sjekke oddsen, da jeg vil få best mulig utbytte av mine spill. Jeg har etter hvert gått over til å spille færre kamper på oddskuppongene med litt høyere innsats. Da er det viktig å ha solide odds på objektene, sier Daniel Yue.

Vegas Daniel

Daniel Yue hadde en periode på 7 måneder, der han radet opp 2 turer til Las Vegas og 1 til England i premier vunnet på konkurranser hos bookmakerne i Tallinn.

Først var han var en del av gjengen som vant NM for tippelag, før læreren slo til i NM i gratistipping. Trippelen ble fullført under hockey-VM i Bratislava, som sendte Daniel Yue tilbake til Las Vegas og NHL-ligaåpningen.

Les mer: Episode 18 av den siste bookmaker. #sjekkoddsen blir tv-reklame

Breddefotballtreneren ser alltid etter verdi, og spillselskapet Coolbet har gitt han mange gleder i tillegg til best odds i markedet. I krevende Korona-tider, der fotballen har vært stengt ned i store deler av verden, må man finne gode oddsobjekter i andre idretter. #sjekkoddsen gjelder fortsatt. Alltid. Uansett om det er kamel-veddeløp, sekkeløp, Esport eller internasjonal fotball.

-Jeg spiller stort sett på de kjente fotballigaene som Premier League, La Liga, Bundesliga og Serie A. Om det dukker opp noen artige varianter i andre ligaer og andre idretter, slår jeg til der også. For eksempel har det blitt litt spill på esport og CSGO i det siste, mens det var lockdown. Jeg følger noe med på sosiale medier både på facebook og twitter, hvor flere og flere deler sine beste spillobjekter. Da har ofte tipserne kommet med tips, hvor de har sjekket oddsen i forkant. Ellers går det i litt enkel sjekk på lagenes statistikk, og endel med magefølelse. Dessverre går jeg ofte på den samme smellen av å spille på eget favorittlag, som er Newcastle, forteller Daniel Yue videre.

Les mer: Topp 20-listen for gutta i Tallinn

#sjekkoddsen

#sjekkoddsen er priskalkulatoren som trekker paralleller til alt fra literprisen på melk og diesel til telefonabonnement og best odds tilgjengelig.

-Sammenlikningen #sjekkoddsen med andre ting i hverdagen er like viktig. Uansett om det er å handle i butikken, telefonabonnement eller strøm. Kan man spare eller få best mulig verdi, går jeg selvfølgelig for det, fortsetter Yue.
Bookmakerne i Tallinn har lansert #sjekkoddsen for lenge siden, og mange nordmenn har nytt godt av veiledning i hvordan få best odds på sine spilleobjekter. Nå skal enda flere få øyne opp for hvor viktig det er å spille til best odds. Alltid #sjekkoddsen. Vinnende spillere får alltid maksimalt ut av sine gevinster, og minimaliserer sine tap motsatt vei.
-Det er kjedelig å sette en firling, og så har kameraten din vunnet mer penger på nøyaktig samme spill. Uansett hvilket spill det gjelder er #sjekkoddsen viktig. Gammel eller ung spiller, så er det verdi i å se hvor du får mest verdi. Nordmenn er prisbevisste. Nå skal vi få de enda mer prisbevisste, sier bookmaker Mikael Mellqvist.
Tilbake til læreren Daniel Yue. På sommerferie i eget rike. Han har blinket seg ut en ny konkurranse hos bookmakerne i Tallinn, og han sjekker både værmelding og oddsen.
-Spillformen går veldig opp og ned for tiden. De store ligaene har startet igjen, og det var en fin flyt en periode der. Akkurat nå jakter jeg på tittelen NM i odds. Det ser imidlertid meget vanskelig ut da det er mange som har dratt inn solide odds allerede. Jeg håper på sol og varme kombinert med god fotball på tv, samt par oddskupponger her og der, avslutter Daniel Yue.

NYHETER