Vennepoker tar av - hvem blir Norgesmester lørdag? - densistebookmaker

Vennepoker tar av – hvem blir Norgesmester lørdag?

Vennepoker-konseptet har blitt en megasuksess for bookmakerne fra Tallinn. En ny Norgesmester i poker skal kåres lørdag. 

Bare hør her:
* 117 turneringer så langt
* 1 352 unike norske pokerspillere
* 197 er klare for finale

Les mer: EB/Streymur – vårt nye favorittlag

Vennepoker-finale lørdag

Fortsatt gjenstår det tre dager der folk kan ha sine venneturneringer. Finalen spilles 16. mai klokken 19:00.
– 16. mai er jo en spesiell dag for oss. Det er faktisk bursdagen vår, og det skal selvfølges markeres skikkelig. Det at vi får en Norgesmester samme dag er bare ekstra hyggelig, sier talsmann Mikael Mellqvist.

Pokersjef Svein Olav Eidsæter ser optimistisk på avslutningen.
– Vi kommer helt sikkert over 1 500 unike pokerspillere. Da er dette en av Norges største turneringer og pokerkonsepter. Det er selvsagt ekstra gøy å spille med sine egne venner. Vi tipper at det kommer til en god del nye vennelag nå mot slutten også, tror Eidsæter.

Les mer: Nye rekorder og bursdagsfest i vente

50 000 i premier

Med et finalefelt på over 200 deltagere, blir det helt sikkert en spennende finalekveld også.
– Det er mange habile pokerspillere blant de som er klare for finalen, men også noen som er ferske i gamet. Det er det som er så hyggelig med vennepoker. Konseptet passer for alle. Det starter med et hyggelig vennelag, sier Mikael Mellqvist.

Svein Olav Eidsæter sitter klar for å ta imot nye turneringsbestillinger.
– Mai har vært en god poker-måned så langt, med nesten 3 000 unike norske pokerspillere innom oss. Her er det fortsatt en del som ikke har fått med seg vennepoker, og bør sikre seg en plass i finalen som har premier for over 50 000 kroner, avslutter pokersjefen.

Ellers så åpner Tallinn-kontoret opp for bookmakerne med en god del restriksjoner onsdag. De ser frem til en strålende bursdagsfest med poker og fotball fra Tyskland og Færøyene i fokus.

Les mer: NM i Vennepoker slår alle rekorder

NYHETER