Ny pokerboom hos bookmakerne i Tallinn - densistebookmaker

Ny pokerboom hos bookmakerne i Tallinn

Nå kan du få din egen private pokerturnering hos bookmakerne i Tallinn, der Vennepoker-konseptet har blitt en megasuksess.

I en tid der koronapandemien på nytt isolerer mange nordmenn hjemme, strømmer forespørslene inn om å sette opp private venneturneringer i poker hos bookmakerne i Tallinn.

Bookmakernes pokeress merker den samme pågangen som i mars, da Norge ble stengt ned grunnet koronaviruset.

Svein Olav Eidseter setter opp et 10-tals private venneturneringer hver eneste dag. Han stortrives ekstra på kontoret selv i utfordrende tider for alle.

-Jeg merker en betydelig økt interesse for private turneringer igjen. Det å sette opp Vennepoker- turneringer er noe av det morsomste jeg gjør i jobben. Her kommer jeg i kontakt med mange nye hyggelige poker- entusiaster hver eneste dag, sier bookmakernes pokersjef.

Les mer: Sjekk disse tre fantastiske vinnerbongene

Ny pokerboom hos bookmakerne i Tallinn

I pokerklienten til bookmakerne bobler det av aktivitet. Venner, lag-kompiser, foreninger og andre grupperinger ønsker å ha deres eget sosiale treffsted digitalt. 

Korona-pandemien har stengt deler av det norske samfunn ned, og smittefaren gjør at veldig mange nordmenn tar alle de forhåndsregler de kan for å holde seg friske. Dermed blir det mye hjemmetid.

Mange får øyne opp for den sosiale siden ved pokerspillet:

-Vi har satt opp turneringer til alt fra en vennegjeng på 5 spillere hvor ingen hadde spilt poker før, til de rutinerte som har møttest og spilt live i mange år, men som under rådende omstendigheter ønsker å flytte kompis.turneringen online. .Det var spesielt gøy med vennegjengen på 5. Helt uten poker kunnskap tok de kontakt, for å få satt opp en turnering som de kunne lære poker i. Det å få veilede dem til et oppsett, og få tilbakemeldinger på at dette var kjempegøy, og at de i ettertid hadde flere turneringer hvor det ble med flere venner etter hvert, sitter nok igjen som den cooleste opplevelsen så langt, forteller pokeresset Svein Olav Eidseter.

Klubber og pokerlag digitalt

Mange har også flyttet sine ukentlige sosiale pokerlag fra stuen eller den lokale pokerklubben ut på verdensveven til bookmakernes pokerklient.

-Vi setter opp turneringer til alle som tar kontakt. Det er ingen krav til antall spillere. Her er ingen turneringer for små eller for store, fullfører pokersjefen til bookmakerne i Tallinn.

Les mer: Ansvarlig spill-uke hos bookmakerne

Stor pågang

Han hjelper gjerne med forslag til oppsett av turnering til både ferske og rutinerte pokerspillere.

-For å være helt sikker på å få den turneringen man ønsker er det viktig at man bestiller senest klokken 12 dagen før det skal spilles. Om en turnering ønskes spilt i helgen, bør man senest ha bestilt denne over mail innen torsdag klokken 12.00, opplyser Eidseter.

Utgangspunktet er at alle får den turneringen de ber om. Der de selv kan invitere inn de spillerne de ønsker. Det er stor pågang, og liten tvil om at Vennepoker-konseptet på nytt gir en pokerboom i det norske pokerglade folk.

-Pågangen har vært fantastisk den siste tiden. Da er det ikke alltid like lett å få satt opp en turnering på kort varsel. Derfor ber vi alle om å være tidligst mulig ute, og senest dagen før, avslutter Svein Olav Eidseter.

Les mer: Oktober ble tidenes rekordmåned


NYHETER